Danas se gruva...
Inter 1
Partizan 1&2-3
Liverp gg
Lion 2+pp
Lever gg3+
Plzen 1x
Rapid 1x...na 500 din, 80 i nesto hiljada. I igracu golove u prvom, Lion i jos nekog, razmisljam se namerno liverpul, jer niko ne ocekuje. Juce sam igrao Lil i jebeni ipsvic, jer nisam video sefild, bio na drugoj strani one mrtve bele liste u meridianu. Osurio bi ih, a znam da bi pre sefild igrao nego ipsvic jebeni. No, Lion i Liverpul, ili Lion i Lever, jos uvek ne mogu da se odlucim...
Уплатих ово Џанкијево, мада се мало штрецнух кад сам видео да игра на Јанг бојсе против Ливерпула, вероватно се зезнуо у писању, ту је мислио 2 да стави али ја нисам хтео, намерно одиграх 1. Надамо се изненађењу. :)
Bio mi mali rodjak na PES-u i kad je krenuo kuci, ja mu dam da mi uplati tiket.
Twente 3+
Totenhem GG
Levante 1
AEL 2+
Leverkuzen 2+
PSV X2
Rapid V. 2+
Neki tikvan u kladionici mu je iskucao umesto ovih 2+, PP2+. Dobitak 8 000 na 65.
Drugi tiket od 950 dinara
Lyon 1
Genk 1
Dobitak 2400
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
I jos se razmisljam oko Lille-a.
Jedino u sta sam siguran je da cu da izbegnem Bragu.
Da se malo pohvalim, kako iskusno izbegavam... lololo
ajmo predlozi
Za Džankija (nemoj da nisi odigrao):
Partizan - 1
Leverkuzen . 1
Levante - 1
Totenam - GG
dodacu to na neki tiket? :) a to GG ne igram, nekako mi je glupo :D eo sad ce od mene par zanimljivih parova
Ајде Џанки дај предлог, сад кренуо до града и свратићу да уплатим то што ти будеш типовао.
Ne zznam zašto ti je glupo da Lacio da gol Totenamu, podrazumevajući da će Totenam sigurno dati bar jedan?
Ma ne igram to GG, glupo mi je kazem ti :) sad ce parovi samo da pogledam listu i dopunu
Cela svedska liga hokej 0-5 (necu sve staviti naravno, odabracu jednu-dve tekme :)
Ondaaa...Hc Lev isto 0-5 (ruska liga hokej)
Kazanj - Traktor 0-5
Maritimo 1, Jang Bojsi 1, Bordo 1, Inter 1, Rapid 1, Kopenhagen 1, Mehengladbah 2, ..a od tenisa
Miler 1, i Paire 1 :) ovaj bi trebao da bije davidenka kao i ovaj kurajbera...odo do kladione
Džanki, zajebi ti više 0-5 na hokej! Juče si od 4 dve pao na tu vrstu igre, a drruge dve su bile na ivici: 2:3; 2:3.
Одох да уплатим Џанки, фудбал. Хокеј и тенис не.
Thinker, stani!
Кажи Но1., глупо ми да те зовем љаксе :)
Ne igraj Maritimo!
Нећу, немам времена сад да питам што, вероваћу ти на реч. Одох.
Danas se gruva...
Inter 1
Partizan 1&2-3
Liverp gg
Lion 2+pp
Lever gg3+
Plzen 1x
Rapid 1x...na 500 din, 80 i nesto hiljada. I igracu golove u prvom, Lion i jos nekog, razmisljam se namerno liverpul, jer niko ne ocekuje. Juce sam igrao Lil i jebeni ipsvic, jer nisam video sefild, bio na drugoj strani one mrtve bele liste u meridianu. Osurio bi ih, a znam da bi pre sefild igrao nego ipsvic jebeni. No, Lion i Liverpul, ili Lion i Lever, jos uvek ne mogu da se odlucim...
Nači pored ovog
Bordo - Klub Briž 1
Napoli - AIK 1
Partizan - Nefči 1
Lyon - Sparta P. 1
Atletiko Bilbao - Irioni 1
--------------------------------
6.23 kvota
Odigrah i ovo:
Jang Bojz - Liverpul 2
Fenerbahče - Marsej 1
Totenhem - Lacio 1
------------------------
10.41 kvota
Pa valjda ću ubodem nešto.
Уплатих ово Џанкијево, мада се мало штрецнух кад сам видео да игра на Јанг бојсе против Ливерпула, вероватно се зезнуо у писању, ту је мислио 2 да стави али ја нисам хтео, намерно одиграх 1. Надамо се изненађењу. :)
Ipah uplatih 200 dindži, 3 rumene će da ulete :D
Partizan 1 (navijački)
Levante tim1 3+
Tvente 4+
Leverkuzen 1
Bio mi mali rodjak na PES-u i kad je krenuo kuci, ja mu dam da mi uplati tiket.
Twente 3+
Totenhem GG
Levante 1
AEL 2+
Leverkuzen 2+
PSV X2
Rapid V. 2+
Neki tikvan u kladionici mu je iskucao umesto ovih 2+, PP2+. Dobitak 8 000 na 65.
Drugi tiket od 950 dinara
Lyon 1
Genk 1
Dobitak 2400
Dve budalaštine:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=5005-7398677-1017
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=5005-6811895-1017