Кладионица

1. Кад коначно улети кинта лакше се дише и игра опуштеније

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1455-5917413-1017

2. Одиграо сам тикет након дужег времена, ГГ на Парзизан, Фенер - Марсеј и Твенте - Хановер и двојку на ПАО против Марибора. Квота 12, уплата 100.

3. води Ливерпул у гостима, ипак сам требао играти 2. Џанки ме зајебо :))

едит: ово намерно пишем сад да измалеришем Ливерпулу.

4. Odigrah Inter, Lion i Bilbao 1-1&3+ u sistemu 2+3/3 za 500 kinti.

5. Шта је 2+ 3/3?

6. 2 od 3 i 3 od 3 na jednom tiketu.

7. Ma ništa Coa, dešava se svima. :) E da sam pre bio za kompom pa da vam kažem da trpate minimum 4+ na Tvente - Hanover, a može da se proba i 5+, preko toga već teško. A kvota na Bordo - Briž 3+ u Milenijumu - 2! Jebote, kakva poklončina. Samo je bila fora što meni jedan lik govori da će tu Bordo fejlovati 100% i da se samo razmišlja da li da odigra x ili 2 i ja mu kažem ma boli me uvo, ja ću da stavljam 3+, sigurnije mi je. Najbolja je fora ovo što je Gazi uradio, 2+ drkneš na 100 tekmi, ima sve da poulazi. :D To će probam za sledeće kolo. :) Jeptese Jang Bojsi, saste našli da budete jebeno efikasni... A i ja marmun kad bi 3+ tu sumljivo...

8. Ništa nisam ni odgirao večeras, a baš imam para trenutno.

Џими

Ko kljuca na sitno, najbolje prolazi na kraju. Alavi bankrotiraju.

Što mrzim što pročitam ovo svaki put kad duđem na temu, grize me savest što hoću puno para lololo

9. Predražinjo

2 od 3 i 3 od 3 na jednom tiketu.

Значи, имаш форе да на једној утакмици не дође једно од та два (1-1 и 3+)? Занимљиво, могло би се испробати...

10. Što mrzim što pročitam ovo svaki put kad duđem na temu, grize me savest što hoću puno para lololo

Лол, па не мораш тако да улазиш на тему. Кликнеш на надимак који пише испод наслова теме и одвешће те до последњег поста.

11. Pa da, Stivene, možeš da omašiš jednu i opet imaš neki dobitak. U suštini se sa tim 2/3 braniš da jedna padne, a da ti opet uzmeš neku kintu (koliko je to, opet zavisi od kvota). Al je zato mnogo lepo ako ulete sve 3 :)

12. 0 - 1
    38' 1 - 1
    40' 1 - 2
    53' 2 - 2
    63' 3 - 2
    67' 3 - 3
    76' 3 - 4

Ладно Јанг бојси у једном тренутку преокренули против Ливерпула.

13. AJMO БИЛБАО ЈОШ САМО ТИИИИИ

14. Ajde Lione, usta te jebem

15. OPAAAA!
    Puppet uplacuje - Puppet dobija!

16. Odigrah jedno 5 tiketa na wwin-u i sve popadah. Uplatim 200 dinara na Olimpu na Liverpul i prođem. BEMLIME PIČKASTU!!!11

Meščini da do sada NIKADA nisam prošla tiket kada je u pitanju kup uefa, al ozbiljno. Uvijek šiknem bar jednu. Ne da mi se sad printskrinovati, sutra ću.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.