Zašto sam nemam 30 hiljada jevreja da drknem sutra na Čelsi? Sunce ti jebem blesavo, kakvu su poklon kvotu dali! I Šiti vrlo verovatno dolazi iz iksa. I Aris 1. Bar ću ja da odigram. Vama ne bih preporučio. :) I zastrašujuća kvota na Junajted govnjivi. A kako će sutra lepo da dođu sve ove sigurice, taman sad kad sam ja puk'o svu malo veću kintu... Ovo naše gomno što nazivamo derbijem - x. Vrh kvota i na Briž u gostima, 1.80, valja to ispratiti...
Gazimudo
ja odigrao za veceras celu NBA ligu dodatni poeni preko. 9 tekmi, sve su kvote 1.6.
Pascu,jer sam video da su neke granice oko 200 poena.. koje li su granice koje nisu smanjene, 220? Cirkus jebeni.
Nisam ni gledao tekme. Ni granice, samo rekao ovoj da otkuca.
Svaka cast. Kolika ti je bila uplata?
Evo dokaza da je pored svega najvaznija sreca.
Ja juce gruno 900 na Veronu, pa ne znam da li danas da cepim crvenu na Celzi. AKo to puknem, bukvalno necu imati za leba.
Jedna lepa kvota 5.50 u Mozzartu. Iako je Totenhem tim koji u ovoj sezoni uglavnom daje golove u drugom (16) a u prvom su tanki (4), ova utakmica je nešto posebno i tu će svi da kidaju a fala Bogu odbrana Arsenala je go kurac tako da bi trebao da padne koji gol. Sa druge strane neće igrati zatvoreno Totenhem što otvara prostor Arteti i Kazorli da lakše asistiraju Žiruu koji je izgleda proradio i ostalim igračima (Podolski, Vokotr, Ox, Aršavin) ko bude igrao. Arsenal prečesto dolazi pp3+ da bi se ovako nešto zaobišlo.
Ja sklepao neku grupu na Fb, tako da zainteresovani- upadajte http://www.facebook.com/pages/%C5%A0umadinac-Tips/112387615592422. Nema dojava, pravih ili lažnih, čisto tipsterska grupa. A za danas:
VBA- Čelsi 2(2.00),
Napoli- Milan X2(1.94),
Valensijan- Monpelje 2(3,60) ili X2(1,73),
Eskišehir- Fenerbahče 2(2.40).
Od naših probati na Novi Pazar- Javor 2(3.40)
ili
BSK- Donji Srem(3.40).
Kvote su po Mozzartu.
Opa , dobio sam konkurenciju :)
Podrzavam predlog za Javor dvojku, citao sam da pazarci ne primaju platu, neka dvojica napustili tim, mada je juce bekvalac rekao da ce svi igrati.
A podrzavam i predlog za totenhem, to ce biti 7+ tekma.
Papete, sta ti konkretno treba? Svaka tekma je prica za sebe,tako da prethodno iskustvo ne znaci nista. Necu biti kuci, tako da necu moci da vam ostavim predloge.
jer jos ne znam sta cu igram.
Znam samo da ce na tiketu biti CZV - PARTIZAN GG3+ :D
Pratio sam tokom noći i jutra (prebacujući se tamo vamo) sve mečeve NBA i živ se pojedoh što ne odigrah sve >, bilo prvo poluvreme, bilo kraj. Ko zna kad će to opet biti. Obično bih ponekad odigrao tako, ali uvek neko zajebe, pa bar jedna tekma bude <. A kvote u Mocartu sve 1.85. Ukupna kvota preko 250!
Vidim Gazimudo tu priliku nije propustio.
Svaka čast, čoveče!
Šteta što to nisi u Mocartu odigrao (mislim, obično, a ne live bet), bilo bi mnogo više para :)
Ali, ne žališ se.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kaha - Olimpijakos 2&+ (156.5) 4.85
Prodje Olimpijakos, milina kvota :) karaj govedare, opa doktor stajl....idemo za sutra jedan singlic
12:00
Minsk - Brest 2 2.90
Браво !
Колико си уплатио на Оли и колико си сигуран за Брест ?
Zašto sam nemam 30 hiljada jevreja da drknem sutra na Čelsi? Sunce ti jebem blesavo, kakvu su poklon kvotu dali! I Šiti vrlo verovatno dolazi iz iksa. I Aris 1. Bar ću ja da odigram. Vama ne bih preporučio. :) I zastrašujuća kvota na Junajted govnjivi. A kako će sutra lepo da dođu sve ove sigurice, taman sad kad sam ja puk'o svu malo veću kintu... Ovo naše gomno što nazivamo derbijem - x. Vrh kvota i na Briž u gostima, 1.80, valja to ispratiti...
Ливерпул - Виган @2 7
Реал - Билбао @2 22
Ук. 152
Што да не, 50 кинти мање-више :)
ja odigrao za veceras celu NBA ligu dodatni poeni preko. 9 tekmi, sve su kvote 1.6.
Pascu,jer sam video da su neke granice oko 200 poena.. koje li su granice koje nisu smanjene, 220? Cirkus jebeni.
Nisam ni gledao tekme. Ni granice, samo rekao ovoj da otkuca.
I tako ja ubodem tiket koji mi je usput pao na pamet da bih mogao da odigram. Nisam znao ni ko igra, ni koje su granice.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1494-4696729-1034
A sto je najjace predpostavljam da bi prosla i obicna granica,posto su ove sve lagano prosle!
Svaka cast. Kolika ti je bila uplata?
Evo dokaza da je pored svega najvaznija sreca.
Ja juce gruno 900 na Veronu, pa ne znam da li danas da cepim crvenu na Celzi. AKo to puknem, bukvalno necu imati za leba.
Evo i od mene jedna dobra
Arsenal - Totenhem PP3+
Jedna lepa kvota 5.50 u Mozzartu. Iako je Totenhem tim koji u ovoj sezoni uglavnom daje golove u drugom (16) a u prvom su tanki (4), ova utakmica je nešto posebno i tu će svi da kidaju a fala Bogu odbrana Arsenala je go kurac tako da bi trebao da padne koji gol. Sa druge strane neće igrati zatvoreno Totenhem što otvara prostor Arteti i Kazorli da lakše asistiraju Žiruu koji je izgleda proradio i ostalim igračima (Podolski, Vokotr, Ox, Aršavin) ko bude igrao. Arsenal prečesto dolazi pp3+ da bi se ovako nešto zaobišlo.
Za ovako malo ludje može i iz 2 u 1 :)
Ja sklepao neku grupu na Fb, tako da zainteresovani- upadajte http://www.facebook.com/pages/%C5%A0umadinac-Tips/112387615592422. Nema dojava, pravih ili lažnih, čisto tipsterska grupa. A za danas:
VBA- Čelsi 2(2.00),
Napoli- Milan X2(1.94),
Valensijan- Monpelje 2(3,60) ili X2(1,73),
Eskišehir- Fenerbahče 2(2.40).
Od naših probati na Novi Pazar- Javor 2(3.40)
ili
BSK- Donji Srem(3.40).
Kvote su po Mozzartu.
Jel pravio neko kvote u Meridijanu?
Imam neke interesantne ideje, pa me zanima kakve su kvote. Posto oni prave te kvote, kontam da zakidaju dosta...
Opa , dobio sam konkurenciju :)
Podrzavam predlog za Javor dvojku, citao sam da pazarci ne primaju platu, neka dvojica napustili tim, mada je juce bekvalac rekao da ce svi igrati.
A podrzavam i predlog za totenhem, to ce biti 7+ tekma.
Papete, sta ti konkretno treba? Svaka tekma je prica za sebe,tako da prethodno iskustvo ne znaci nista. Necu biti kuci, tako da necu moci da vam ostavim predloge.
jer jos ne znam sta cu igram.
Znam samo da ce na tiketu biti CZV - PARTIZAN GG3+ :D
Spartak - Jagodina 2
Norwich - Manchester United x-2
za sutra:
Rijeka - Osijek 1
Leotar - Zeljeznicar 0:2 (tacan rezultat)
Hoćeš li nam reći još neki meč koji je u toku?
Hahhahaa!!
Mančester 2-2&3+
Pratio sam tokom noći i jutra (prebacujući se tamo vamo) sve mečeve NBA i živ se pojedoh što ne odigrah sve >, bilo prvo poluvreme, bilo kraj. Ko zna kad će to opet biti. Obično bih ponekad odigrao tako, ali uvek neko zajebe, pa bar jedna tekma bude <. A kvote u Mocartu sve 1.85. Ukupna kvota preko 250!
Vidim Gazimudo tu priliku nije propustio.
Svaka čast, čoveče!
Šteta što to nisi u Mocartu odigrao (mislim, obično, a ne live bet), bilo bi mnogo više para :)
Ali, ne žališ se.
http://www.dodaj.rs/f/G/C9/4PUE4eME/untitled.jpg
Леп почетак, али ме брине што је Адебајор добио црвени, што би могло да остави Тотенхем на овом 1 голу.
И јуче сам с другом у граду одиграо један тикет у 3Д кладионици, онако, чисто да одиграм нешто.
На 80 динара, добитак 1200.
Допуна: Хоћу рећи, док сам био с другом у граду, није нам заједнички тикет, свако је играо за себе.
sunshine skidam kapu i naklon do zemlje.