Кладионица

1. Svaka čast za 7+ ko je rekao.

2. Kakav je batica onaj lik iz kladže, ja neveruem! Lik mi je 'ladno stavio gg3+ na Dortmund i Grojter Firt, ja sad izludeo kad sam video, odem da vidim rezultat: 2:1! :D A ja hteo da odigram 1&3+, tako da mi je u suštini svejedno, samo je na ovome prilično bolja kvota. :D Sevn mor tu gou...

3. не стигох да вам бацим тикет на време:
    сити 1-1
    евертон х-2
    челзи 2
    малага 2
    троа х-1
    звезда пх
    квота скоро 500.

4. Ja ne znam zašto pored sve ljubavi prema Čelziju danas nisam odigrao na njega, ne miriše mi na dobro.

5. Зато што већ губе.

6. Mamu im, igraju sa drugim timom.

7. Bravo majmuni. Bravo. A i jebeni govnjivi Šiti, mor'o da ga da u 43. minutu, nisu mogli da sačekaju drugo poluvreme jebeno, pošto sam ih igrao iz iksa. Jebote. Kako se raspao ovaj Menhengladbah, ovo je strašno...

8. Како има среће ЊБА.

9. el moze derbi da dodje u 4 plust?

10. Ne može, taman pokupovali sve najbolje igrače iz Evrope i sveta.

11. може... ако за 2 сата успеју да промене тренере, да добију по једно 50 милиона и купе по три играча који умеју да дају голове. и уз то склоне голмане, мада они свеједно ништа не знају. онда може.
    мени свашта пада на памет, ал' вуче ме да одиграм из двојке у кеца, и из икса у икс, а не знам што.

12. ja hteo to da igram...imam nekog tipa sto prima uplate na poziv...pa hteo da zovem...

al me odgovoriste brzo...

mada ja mislim da moze...

13. i ako dodje ima da vam narokam minuse, propas...

14. ма једем ја говна, фала богу да може, бушни голмани, а ови нису ваљда толико врљави, даће. а и ред је да буде голеада на једном дербију, одавно није била. дакле 4:2(0:1).

15. Šta je ovo, jebem ti Engleze al me ujebaše.

16. Ма нема сад извлачења, ако дође 4+ има да пљуште минуси :)

Ако Кардиф остане 1-0, чекам још Цволе 1, немају ни једну победу дома, ред је да је забележе..

Арсенал гг3+, гг1, 5+, итд могло да се бира данас, све ушло, чак и 7+ ко што неко рече..

17. Sta bre neko, gazimudo madjija rekao 7+.
    I povezao to sa njukastlom gg3+ i QPR da daje 2+. I sad jedem svoja govna,jer mi je zao 200 kinti za single,pa dodam 2 tekme i stavim 100 kinti. Jebalo me 100 kinti da me jebalo.

Inace,i ja imam neki osecaj da derbi moze da dodje iz 2 u 1,mada sam uveren da ce biti prekida utakmice ako partizan bude vodio duze nego sto je planirano..

18. Sta bre neko, gazimudo madjija rekao 7+.

А ко би друго него Гази мађија, човек који нас је све извукао Х пута својим дојавама и анализама! Нема шта, свака час'.

,mada sam uveren da ce biti prekida utakmice ako partizan bude vodio duze nego sto je planirano..

Да постој квота за прекид утакмице већ би драстично пала :)

19. Postoji, idi u meridijan :D Bar 5 bi trebala da bude

20. Inace,opet sam odigrao spisak stanara dp1+, udje mi livorno u 90+,al sjebe me Kardif, bez golova u drugom. Uvatio 8 utakmica, i cekao bi jos Juve, Milan, Nec i Real

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.