Кладионица

1. Ма бјеж, бураз ми отишао на текму, нек праве срања на следећем дербију ако су се толико ужелели :)

2. Pa ja mislim da postoje dva scenarija.
    Prvi: izbije tuca kod zabunjenih, oni i cigani, al naravno napravi se prica da su se grobari medju sobom peglali , mada nije ni to nemoguce posto su moroni.
    Drugi: Da delije jednostavno utrce na teren u velikom broju,satro krenu prema jugu, i taman kad dodju do atletske staze, dodje murija, picvajz traje jedno 15,20 minuta i sudija prekine mec.

Po mom misljenju,preduslov je samo da partizan vodi u recimo 60om minutu.

3. Могу ли ово спрдљиви паришки принчеви до преокрета. Два играча више, ееееј!
    Гледа ли неко?

4. PUSI KURAC BRE, ja sam izanalizirao to na X2 :D

Pre svega da naglasim da je ovo rizican mec i da se igra na MANJI ULOG.
    PSG je trenutno lider Lige 1,al je u poslednjim utakmicama u rezultatskoj krizi. U poslednja dva kola u sampionatu imaju poraz kod kuce od St Etjena i remizirali su sa Monpeljeom. Uz to, njihova igra je u mnogome zavisila od igre Ibrahimovica koji danas nece nastupiti zbog suspenzije koju je zaradio iskljucenjem protiv Sent Etjena. Ostali igraci PSZ koji danas nece nastupiti su Thiago Motta, Bodmer,Jallet, Van Der Wiel i Sakho. Neki od ovih igraca su imali solidnu minutazu i ucinak za parizane.
    U goste im dolazi ekipa Renna koja iako se nalazi na 9.om mestu lige, ima samo 4 boda manje od danasnjeg rivala. U poslednje vreme su u fantasticnoj formi , i u poslednjih 8 meceva,imaju 7 pobeda i 1 poraz. Njihovu ekipu krasi dosta trcanja i brzoa ubacivanja kroz linije odbrane kao i kontre i polu kontre. Za njih danas nece nastupiti Montano i Sane. Kad sve ovo uzmem u obzir,mislim da PSG ovde nece pobediti. Ponavljam, ukoliko igrate, igrajte na MANJI ULOG.

5. примили су гол са играчем више.

6. Смрадови!
    Ако дођу остаје ми само да испратим Клиперсе и Мајами за 60 јевреја. Када би ови смрадови хтјели играт фудбал.

7. Радмило Топола
    мени свашта пада на памет, ал' вуче ме да одиграм из двојке у кеца, и из икса у икс, а не знам што.

ма једем ја говна, фала богу да може, бушни голмани, а ови нису ваљда толико врљави, даће. а и ред је да буде голеада на једном дербију, одавно није била. дакле 4:2(0:1).

умало и тачан резултат да погодим, јебемуоца!
    е сад, јесам ли кренуо до кладионице 15 минута пре? јесам. јесам ли уплатио? јесам курац мало.

8. daklem ima da pljuste minusi...

9. Nisam bio pri kompu, pa ne ostavih fixeve, pa evo sad samo tugu sa vama da podelim....

http://img526.imageshack.us/img526/4909/18112012441.jpg

I jos jedan...

http://img338.imageshack.us/img338/1826/18112012442.jpg

Kad nece, onda bas nece...

10. Bvdlga, kakva šteta za ovaj drugi tiket!
    Prejak...
    Zamalo da upadne...

11. Право чудо што га је сјеб'о само један пар на другом. :Д Овај први је био реалан, ал' јеби га.

Дајте неке предлоге за данас, децхко.

12. Katastrofa vikend ali ajde da vidim kako će se danas dan završiti

13. Interesanto je da sam za svog zivota video bezbroj tiketa sa dobitkom od preko 50 hiljada na kojem sjebe jedna, a dobitnih preko 50 hiljada ( na uplatu od nekih 100 dinara) sam video 2.

14. Лион - Реимс 1
    Базел - Грасхоперси 1
    Вердер - Форћуна 1
    Ховенхајм - Волфсбураг Х2
    Инкер - Каљари 1
    Сампдорија - Ђенова 1Х
    Громада - Атлетико 1Х
    Зулте - Стандарад Х
    Андерлехт - Кортријк 1
    ПАО - ПАОК 1
    Анжи - Ростов Хк1
    Фулам - Сандерленад 1

Прави домаћински листић, само код једног пара сам дао предност гостима реда ради.

15. Lion - Dp 11
    Bazel - GG2+
    Fulam -1

16. Лион - Реимс 1

Зајебо си се, Жереми ће дати три гола и одбранити два пенала.

17. Зајебо си се, Жереми ће дати три гола и одбранити два пенала.

Срећа, па није игр'о. :Д Ал' сјеб'о ме Интер. :Ѕ

18. http://www.dodaj.rs/f/G/C9/4PUE4eME/untitled.jpg
    Како сам био уверен да ће доћи бар једна од преостале три након што сам погодио Арсенал - Тотенхем. Неће ме у последње време, смањује ми се рачун...

19. А не могу да верујем, и ја сам хтео на исту фору. Одиграо све ГГ2+

Фјорентина-Аталанта
    Интер-Каљари
    Хофенхајм-Волфсбург
    Сапдорија-Ђенова

Свуда ме закину за по један гол само Интер дошао. Море марш бре.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.