Кладионица

1. Upravo sam dobio 2800 dinara na 500 uloženih na kladži! JESSSSS!!!

koja kvota? 5,5?

2. 5,6 ukakilo me za medalju.

3. odigrao sam dobar tiket,postavicu posle link, nadam se da Anzhi nece da zezne, ne bi trebalo, bar 2:0 je realan rezulat.Ajmo Bosufa!!!!Srbija je uz Anzhi!! :D :D :D

4. Ja preskocio danas,a i sutra cu.. Malo da oladim mozak..Hteo sam danas da odigram,al bolje sto nisam prodali bi me wolfsburg i valencia

5. Posto je u zadnje vreme tesko pogoditi bilo sta,naleteh na ovu igru gledajuci listu:
    TIM2 1+ - kvota se krece 1.3-1.5 naravno za meceve gde pobednik nije ocigledan.
    Na 10ak tekmi,napravi se sasvim solidna kvota..
    evo sta bi moglo za sutra sa tim tipom:
    http://awesomescreenshot.com/00a946kf6

6. Газимудо дај неки фикс за сутра 1 2

7. Један сомун је морао бити потрошен

8. Dzankee

EVo ti 4 tekme sa tipom TIM21+ ukupna kvota je 4.3:
    Fiore,Palermo,Dnjepar,Majorka
    Na somuna izlazis sa 4300.. sasvim lep tiket.

9. Хвала, пробаћу. :)

10. Kontaš da će Palermo konačno dat' gol poslije mjesec dana?

11. MILAN H1 1,4
    BARSA H2 (-12,5) 1,8
    REAL 1 1,05
    KASAHOL 1 1,15

UPLATA CENER PA ŠTA BUDE

12. Што оволко мале квоте?

13. moram imati 3 kombinacije da bi barsu šukno u hendikepu, pa zato... a i ovo mi je da se nabaci za poslije 3

14. Dal ce konacno PAOK da izadje, znaci njima treba pobeda ukoliko zele da igraju u EL, Olimpijakosu nista ne znaci - osvojili su titulu, ne verujem da ce se mnogo cimati, u poslednja 6 kola osvojili su samo 4 boda. Ali derbi je derbi..

15. Па стави онда ово...

16. Stouk - West Hem 1
    St. Pauli. - Stuttgart 2
    PAOK - Olympiakos gg
    Genoa - Palermo gg3+

ZA SVE PARE! Ako ne izadje ja vise ne postujem na ovoj temi. E tako!

17. Па неће да изађе ЛОЛ

Ја ћу псоел нешто одиграти за сомуна...па ћу написати

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.