Nastade cela polemika.. Mene samo interesuje ovo..
uzmimo za primer da vi dobijete dojavu koja je 90% sigurna (ako to postoji).
Vi ste uplatili koliko ste hteli... Zasto onda ne reci ostalima da i jos neko (mozda) izvuce pare?
JA nemam pojma ko ovde ima koliko godina,cime se bavi,niti me interesuje,al valjda nam je cilj da delimo informacije kako bismo SVI uzeli pare..
Ako cemo da bacamo lazne informacije samo da bi i komsijina krava bila ko civava,onda recite,da ne pisem vise ovde.. imam ja i drugih mesta..
Ja sam ostavljao dojave za koje su moji ortaci pucali pare,ostavljao i one koje sam iskopam itd.. nije neka prolaznost al je bilo iz najbolje namere.. Nikad nisam i necu traziti nikakve procente niti depozite,jer onda se nikako ne razlikujem od onih prevaranata koji lupaju dojave i uzmaju pare preko SMSa ili na ruke..
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Колико тек стављаш кад имаш, крушну ли ти мрву... :)
Хвала на информацији, вероватно ћу да испратим са 200 кинти.
Џанки, не да сереш, него сереш на квадрат.
Пази, да имам, ставио би једно 5 сома, мада ово је неки нов извор, не бих да ризикујем, ај нек је са срећом.
Štos ti onda postavijo na internet?
E duduka, majko mila...
proseravanje, džanki. al' da ću da ispratim, hoću, pojeo bih se da prođe a da ne bacim bar nekih 200 dinara :)
Хах, јбг, ја сам утриповао да кажеш 500е. :)
А и брате, одакле теби 5 'иљада, идеш у основну па скупиш од ужине или како?
Хах, јбг, ја сам утриповао да каже 500е. :)
Е претера га, јебо те.
Продајем са једним ликом дојаве, Самх.
Џанки, није да гурам нос у туђа посла, али одакле теби те паре?
Шта као, клинац деведеспето бацака около пет сома на дојаве из кеца у икс. Јес курац.
Јој што ћемо те тек јебати у мозак, пукнем ли 200 кинти због тебе :D
Шта као, клинац деведеспето бацака около пет сома на дојаве из кеца у икс. Јес курац.
svojeručni potpis: aleksandarkg
Hahahhaa, 'naš kad bih vam ja dao pravu dojavu? Kad se Borka Vučić prijavi za Slagalicu, olololo
Đanki, ne loži narod
Nastade cela polemika.. Mene samo interesuje ovo..
uzmimo za primer da vi dobijete dojavu koja je 90% sigurna (ako to postoji).
Vi ste uplatili koliko ste hteli... Zasto onda ne reci ostalima da i jos neko (mozda) izvuce pare?
JA nemam pojma ko ovde ima koliko godina,cime se bavi,niti me interesuje,al valjda nam je cilj da delimo informacije kako bismo SVI uzeli pare..
Ako cemo da bacamo lazne informacije samo da bi i komsijina krava bila ko civava,onda recite,da ne pisem vise ovde.. imam ja i drugih mesta..
Ja sam ostavljao dojave za koje su moji ortaci pucali pare,ostavljao i one koje sam iskopam itd.. nije neka prolaznost al je bilo iz najbolje namere.. Nikad nisam i necu traziti nikakve procente niti depozite,jer onda se nikako ne razlikujem od onih prevaranata koji lupaju dojave i uzmaju pare preko SMSa ili na ruke..
Видећемо шта ће бити
А јебеш га, испратићу, па шта буде. Нећу думрем за 200 кинти, а 3000 би ми лепо легле. Увек су добродошле.
200 кинте, мојне после да ме бијеш ако паднеш
12 квота у Премиер
Кад почиње утакмица?
Hahaha, dođe mi da uplatim soma dindži da ispoštujem braćelinku Džankija.
Kol'ko je kvota? Ako je preko 15, uplatiću.
Gurnem 3 soma i registrujem kola sutra, olol!
У пола 8. У Моцарту је квота 15.
U 19:30. po kretanju kvota je zaista moguć prelaz, ako ne i onaj veliki, iz keca u dvojku.