Кладионица

1. Pezose, jel ti imaš otvoren profil na mračnjak.com?

2. Treba mi pomoc...kako se brani tiket?

3. Koju utakmicu hoces da branis? I sta si odigrao?

4. Kada ti ostane jedna tekma na tiketu za koju mislis da ces da padnes..

U npr odigro si 2..
    Ti das pare na 1x ili 1 ili X..

tako da ako padnes taj glavni tiket, procices to sto branis..

5. Svojevremeno sam bio na tom bolesnom sajtu i video da je jedan nalog pod imenom "pezos" ostavljao neke komentare, vrlo slične tvom humoru, pa rek'o da pitam.

6. lol...sto gledas to uopste, jos i komentare citas

7. Morao sam da bih stekao određeni imunitet jer sam medicinar. Proveravao sam sebe dokle daleko mogu otići u gledanju takvih klipova. Jedino što sam konstatovao je da bih se bojao izaći iz Srbije uopšte, a kamoli ići u Siriju, Dagestan i slične zemlje, gde crnje sa snajperima i kojekakvim noževima bezdušno kolju narod. Pitao sam se kako to mogu da urade, a da ih srce ne zaboli ili kako se ne gade toga...

8. Ovjeri BestGore.com, glavni sajt za to. Ovi ostali su samo loše kopije.
    Vlasnik sajta nedavno završio u zatvoru zbog određenog video snimka.

9. ma hajte molim vas, naravno da cu sve novce staviti na Minesotu!

10. memfis ce da dobije minesotu, pri tome nece dati vise od 90 poena, tako da u svakom slucaju odigrajte duplu opkladu 1 i poena manje, jaka kvota jako

i odigrajte dvojku na vasington protiv njujorka, kvota 2,45

11. u zatvoru zbog odredjenog klipa?? hahahah...a osali su manje strasni?

12. Хтео сам да се вадим Наполи 3+ порто 2иГ2+ Марсеј 2-3.
    И онда не одем у клаџу јер сматрам да вађење никад није добро и онда зајебем.
    Негде око 30ог минута погледам наполи 1-0 марсеј исто и порто. Погледам на пол. ови хајвани угурали већ у 5+ а у француској 2-1. И кажем себи до јаја пада овде још један гол таман да ми не буде криво. Али богами не беше тако, французи одржавали резултат до 80. минута.
    И ево све до пре 3 минута сам хтео да се поједем што се нисам вадио јер порто води 2-1 али ме је брат Флоран ТОван решио свих мука и поново потврдио чувену да се не треба вадити, колко год да си у говнима само мош да будеш у већим

13. Makaronac
    Ovjeri BestGore.com, glavni sajt za to. Ovi ostali su samo loše kopije.
    Vlasnik sajta nedavno završio u zatvoru zbog određenog video snimka.

Bio nakratko sad kad si mi rekao. Ušao u jedan klip dekapitacije, želudac mi se popeo do grla. Ne gadim se toliko toga i tih stvari, koliko me uhvati momenat sažaljivosti da bih pukao od muke. Najgore je što njihova smrt traje preko 3 minuta, stvarno haos i morbidarija.
    Kako se ne boje da snime, pa kad tad ih može neko uhvatiti.

14. gledo sam i ja par puta nekoliko snimaka na mracnjaku...isto se ne gadim, al mi uzasno odvratan osecaj dok gledam, osecam se ko saucesnik jebote

15. Ovaj klip je njegov sajt prvi objavio jer je taj fan uradio taj snimak kao u njegovu čast, da pokaže svima to i poslao. ovaj to objavio jer nije znao da mu je ubica lično poslao snimak i onda posle dva-tri dana, u tom kanadskom gradu ljudi nalazili ostatke tijela od tog lika u kantama za smeće. Pokušaću da nađem naziv snimka. Užasno brutalan bio.

16. Igrao sam Milan-Roma 3+

17. čestitam, i ja sam danas jeo krmenadlu

18. Pezose, u pitanju je Luka Magnotta Ice Pick Murder.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.