Кладионица

1. Лелеле шта је ово мрачњак.цом сунце ти јебем који су ово лудаци.
    Ја сам мислио да је то неки сајт за упознавање :S

2. necu da gledam lolo
    a uhapsen jer je na neki nacin podstakao to ubistvo, ili zato jer mu je ubica poslao snimak?

a sta mu je uradio?

3. Makaronac, to je baš boleština.. Jel se prikazuje od prve sekunde dok je živ ili kako?

4. Bravo Gazimudo!

Ja ubodoh Napoli 1 i Lion X

5. Mорам ово да похвалим, свака част.
    нисам одиграо али сам пратио

6. Odgledao sam deo dok ga je ubadao... Budale..

7. Zato jer je objavio taj snimak a nije prijavio policiji.
    Ima svega, ubistvo, kanibalizam, nekrofilija, dekapitacija... bolest

8. Kontam da ako bi neki bolesnici to skidali u komp da bi mogli biti uhapšeni... Jebem ti sve i sebe kud ulazim na takve sajtove. Koliko mi bude žao to je haos.

9. Газимудо, стварно си доцент:)

10. gazimudo docent prognoze. ima onaj post na temi kk partizan. bolji od dojave.

11. НБА нисам играо скоро месец дана али пратим шта се догађа.
    Вечерас би требало овако нешто:
    Финикс - ГСВ 1&+
    Денвер - НОХ +
    Детроит - Портланд 2&+

Oд играча

Казнс 22,5 -
    Хауард 18,5 -
    Лилард 19,5 +
    Кари 24,5 -
    Пековић 17,5 -
    Дјурент 30,5 -
    Џенингс 17,5 +
    Друмон 11,5 +

Објашњење укратко : Финикс је екипа коју најмање волим од свих 30 у НБА, некако су ми јадни и бедни, никакви. Али резултати на домаћем паркету су ми привукли пажњу, јако добро играју кући и чини ми се да су данас баш фаворити против ГСВа који ми је некако блед. + поени се не доводе у питање. Волим то да одиграм на ГСВ а видим да ни ФИникс не заостаје.
    Денвер и Хорнетси не умеју да се бране нешто добро и ослањају се на напад, 200 поена би требало без проблема да упадне.
    Портланд је изненађење ове сезоне играју јако добро и имају добре серије. Играчи су им баш напаљени и могу сваког да отресу. Олдриџ је скоро одиграо неку надркану текму и ушо у историју клуба по броју поена и скокова тако нешто не држите ме за реч али неко лудило је. Лилард је разбијач, кад хоће може да убаци 25+ лагано. Детроит је екипа коју сам прошле године јако мало готивио али ове сезоне сам гледао 2 пута против Никса и против Мајамија. Јако су готивни поготово Џенингс који је био опасан заједно са Монтом у Милвокију. Да не смарам детроит је често у + поенима такву кошарку играју, нико од играча не одскаче и углавном већина има сличан бр. поена на крају.

Казнс и Хауард ће играти један против другог. Јако добри играчи обојица, Казнс је играч око кога се све врти у кингсима (до доласка ПЕДЕРА, сад ћемо да видимо) и вечито је био у +. Сад кад је дошо Руди мало мањи терет носи. Мислим да ће неко од ове 2 брзо да уђе у фрку са фауловим и да издува за поене. Мислим да не могу да пређу више од ПО 17 поена.
    За Лиларда сам реко.
    Кари, ДЈурент и Џенингс на осећај.
    Пековић мора некад да засере увек је око 17-18 поена никад ни много испод ни много изнад. То ми је најмање сигурно али се водим чињеницом да играју са Мемфисом који би требао да буде јак у дефанзиви.
    Друмона играм само због мале границе 11,5. Портланд је на тој позицији слаб а овај дечко зна да искористи лопте које добије. Прошли пут им је забио 16.

12. Robene, koja su ti najsigurnija 2 para?

13. Казнс и Хауаард дефинитивно.
    Сад сам едитовао пост и додао објашњењ за све

14. BezDeranjaMolim
    ma hajte molim vas, naravno da cu sve novce staviti na Minesotu!

Petar Pan Pezo$
    memfis ce da dobije minesotu, pri tome nece dati vise od 90 poena, tako da u svakom slucaju odigrajte duplu opkladu 1 i poena manje, jaka kvota jako

Ne sviđa mi se što ste u antirezonanciji, ali više simpatišem Minesotu u ovom slučaju. Pezose zašto misliš da će Memfis da dobije?

15. Hvala momcovi :*

Uzeh nesto preko 1800 dinara na sto uplacenih. Jbt, nisam prosao tiket dugo, i onda prodjem na single kvote 55. I onda kazu analziiraj i drvi kurac.
    Inace, bio sam zguzvao tiket i hteo da ga progutam kad je bio penal pred kraj.
    Gledao sam tekmu u kladzi, i neki matori me od prvog minuta malerisao kako nece vise od jednog gola da padne. Na kraju sam dobio od njega i pivo.

EDIT: Mislim da je ovo najveca kvota koja je ikad uhvacena na ovoj temi na jednoj utakmici :)

16. kurac..
    Teo sam da ispratim..
    Brao gazi :*

17. Bravo Gazimudo. Najveca kvota ikada pogodjena, bez sumnje.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.