Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Лелеле шта је ово мрачњак.цом сунце ти јебем који су ово лудаци.
Ја сам мислио да је то неки сајт за упознавање :S
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1548#post_2631410
Samo 2 reči: GAZIMUDO, CARE!
necu da gledam lolo
a uhapsen jer je na neki nacin podstakao to ubistvo, ili zato jer mu je ubica poslao snimak?
a sta mu je uradio?
Makaronac, to je baš boleština.. Jel se prikazuje od prve sekunde dok je živ ili kako?
Bravo Gazimudo!
Ja ubodoh Napoli 1 i Lion X
Samo 2 reči: GAZIMUDO, CARE!
Mорам ово да похвалим, свака част.
нисам одиграо али сам пратио
Odgledao sam deo dok ga je ubadao... Budale..
Zato jer je objavio taj snimak a nije prijavio policiji.
Ima svega, ubistvo, kanibalizam, nekrofilija, dekapitacija... bolest
Kontam da ako bi neki bolesnici to skidali u komp da bi mogli biti uhapšeni... Jebem ti sve i sebe kud ulazim na takve sajtove. Koliko mi bude žao to je haos.
Газимудо, стварно си доцент:)
http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket={23938C6D-B10F-4F73-A6AC-4181F0559B0B}
so close
gazimudo docent prognoze. ima onaj post na temi kk partizan. bolji od dojave.
НБА нисам играо скоро месец дана али пратим шта се догађа.
Вечерас би требало овако нешто:
Финикс - ГСВ 1&+
Денвер - НОХ +
Детроит - Портланд 2&+
Oд играча
Казнс 22,5 -
Хауард 18,5 -
Лилард 19,5 +
Кари 24,5 -
Пековић 17,5 -
Дјурент 30,5 -
Џенингс 17,5 +
Друмон 11,5 +
Објашњење укратко : Финикс је екипа коју најмање волим од свих 30 у НБА, некако су ми јадни и бедни, никакви. Али резултати на домаћем паркету су ми привукли пажњу, јако добро играју кући и чини ми се да су данас баш фаворити против ГСВа који ми је некако блед. + поени се не доводе у питање. Волим то да одиграм на ГСВ а видим да ни ФИникс не заостаје.
Денвер и Хорнетси не умеју да се бране нешто добро и ослањају се на напад, 200 поена би требало без проблема да упадне.
Портланд је изненађење ове сезоне играју јако добро и имају добре серије. Играчи су им баш напаљени и могу сваког да отресу. Олдриџ је скоро одиграо неку надркану текму и ушо у историју клуба по броју поена и скокова тако нешто не држите ме за реч али неко лудило је. Лилард је разбијач, кад хоће може да убаци 25+ лагано. Детроит је екипа коју сам прошле године јако мало готивио али ове сезоне сам гледао 2 пута против Никса и против Мајамија. Јако су готивни поготово Џенингс који је био опасан заједно са Монтом у Милвокију. Да не смарам детроит је често у + поенима такву кошарку играју, нико од играча не одскаче и углавном већина има сличан бр. поена на крају.
Казнс и Хауард ће играти један против другог. Јако добри играчи обојица, Казнс је играч око кога се све врти у кингсима (до доласка ПЕДЕРА, сад ћемо да видимо) и вечито је био у +. Сад кад је дошо Руди мало мањи терет носи. Мислим да ће неко од ове 2 брзо да уђе у фрку са фауловим и да издува за поене. Мислим да не могу да пређу више од ПО 17 поена.
За Лиларда сам реко.
Кари, ДЈурент и Џенингс на осећај.
Пековић мора некад да засере увек је око 17-18 поена никад ни много испод ни много изнад. То ми је најмање сигурно али се водим чињеницом да играју са Мемфисом који би требао да буде јак у дефанзиви.
Друмона играм само због мале границе 11,5. Портланд је на тој позицији слаб а овај дечко зна да искористи лопте које добије. Прошли пут им је забио 16.
Robene, koja su ti najsigurnija 2 para?
Казнс и Хауаард дефинитивно.
Сад сам едитовао пост и додао објашњењ за све
http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket=%7B1B1EFBDA-9557-4F2A-8072-81FB2A1CB018%7D
http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket=%7B8491CE8E-C7D8-4A5A-867A-76F728C7D0D6%7D
Leverkuzen ne zna ništa, Rekoba maši penal tako da na kraju sam dobio povraćaj uplate...
Jadno.
ma hajte molim vas, naravno da cu sve novce staviti na Minesotu!
memfis ce da dobije minesotu, pri tome nece dati vise od 90 poena, tako da u svakom slucaju odigrajte duplu opkladu 1 i poena manje, jaka kvota jako
Ne sviđa mi se što ste u antirezonanciji, ali više simpatišem Minesotu u ovom slučaju. Pezose zašto misliš da će Memfis da dobije?
Hvala momcovi :*
Uzeh nesto preko 1800 dinara na sto uplacenih. Jbt, nisam prosao tiket dugo, i onda prodjem na single kvote 55. I onda kazu analziiraj i drvi kurac.
Inace, bio sam zguzvao tiket i hteo da ga progutam kad je bio penal pred kraj.
Gledao sam tekmu u kladzi, i neki matori me od prvog minuta malerisao kako nece vise od jednog gola da padne. Na kraju sam dobio od njega i pivo.
EDIT: Mislim da je ovo najveca kvota koja je ikad uhvacena na ovoj temi na jednoj utakmici :)
kurac..
Teo sam da ispratim..
Brao gazi :*
Bravo Gazimudo. Najveca kvota ikada pogodjena, bez sumnje.