Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ahahhahaha kako profesionalno zakukah, bravo cigani, u roku od 10 sekundi ispunjavate želje! :D
EDIT:
Mogla bi se i dvojka odigrati na njih na lajvu, trenutno je 6 kvota.
Ма каква двојка Васлуј јебе коткуће
Odigrao 2 na Celzi lajv. Po FlashSocre-u ih rasturaju.
која квота?
1.95 bila kad sam uplatio.
Па лепо. Нисам гледо од почетка али колко сам ухватио чини ми се да би могло да се заврши 0:1, 0:2
Nisam ni stavio dvojku ali su ih ubili drugo poluvrijeme, prošao sam na lajvu da će dati gol, bila kvota 2.6
Znači Čelzi dominira, da se ispoštuje?
EDIT:
Ipak neću, preskočiću ih. Dosta za večeras.
Хетафе - Ђирона 1, 2-3 4:1
Осасуна - Малага 1Х 1:1
Бречин - Ердри Д2+, ГГ 2:0 Полувреме 3:1 70. мин
Васлуј - Динамо Бук. 1Х; 2+ 1:1
Гредиг - Адмира ГГ , 3+ 1:0 полувреме 2:1 крај
Све дошло сем Хетафеа 2-3 гола што је било као резервна варијанта
ДА имам пара, испратио бих. Лепа је то квота да се подупла лова.
Не знам какве амбиције има Мурињо у овом купу.
Постава је измешаан али опет довољно јака да се не опушта против Сандерленда. Није Челзи тако моћан колко Сандерленд не може да се повеже, и мислим да ће да падне гол већ после 15ак минута игре у другом делу. До 70. минута се ломи, ако примимо први гол оде маст у пропаст, а то може да се деси из контри или прекида (из којих су нас убили у прошлој текми и дали све голове тако).
И још нешто Сандерленд 13 година није славио код куће против Челсија.
едит: данас пре школе одем у клаџу и напишем Васлуи 1Х, Осасуну 1Х, ВИљареал 1Х, Бречин Д2+ и Хетафе 1. Лепа квота, 4,60 ставим 250 динара и она ће мени као не ради нам нешто интернет не може да се куца. И наравно сад је дошло.
Нек иде све у три ичке материне
AJDE VILJAREAL MEĆTE JOŠ JEDAN!
Какви нубови ови из Сандерленда опет примају гол од свог играча кад играју с нама.
Задње 2 текме исто, толко се укењају да им лакше да га сами себи забију хаххаха
Ja odigro neki sistem sa bajernovim tačnim rezultatima, dupliro pare.
Свашта сам данас хтео да пишем, 4 тикета. Али кад нисам мого да уплатим јебига.
Знам да сам хтеоБајерн 0-3 и Барсу 0-3 гола уз још неке парове биле ми добре квоте:
НА једном сам бвезао адмиру, бречин гг3+ и констанцу ГГ и тај би ми дошо. И баш сам скењан сад :S
Е, зна неко шта је с овом текмом велшанске лиге? Нешто одложено изгледа. 'Оће ли текма бити поновљена ових дана? Ја игр'о двојку на ТНС.
ЕДИТ: На Сокервеју пише да је преплављен терен.
http://www.dodaj.rs/f/1I/kT/3LZsAHB9/cam00205.jpg
ДАБОГДА НОГЕ ИЗЛОМИЛИ СВИ РЕДОМ, И РИБЕРИ ГОВНАРЧИНА УСРАНА, И ГЕЦЕ И ОНА ШИПТАРЧИНА. ОЧИ ИСКОПАЛИ КРАМПОНИМА НА ТРЕНИНГУ ДАБОГДА.
едит: уф, прими га челзи у деведесетом. мало је лакше.
Ајде Борини смраде радуј се говно једно мало носио си тај плави дрес као клиња сад се тако бестидно радујеш
какав је бре то тим јебемуматер, не сећам се кад не примисмо гол. Осим оне текме са стеауаом. Препишавају одбрану сви редом
едит: идупичку материну замало да поведе сандерленд :O
Samo Bajern?
Bravo Čelzi.. U usta vas jebem sve...
Само бајерн. Додуше, сад је и добро што нису дали гол, пао бих на челзи после у последњим минутима, појео бих се. Знао сам да данас могу да се направе паре јер је усран дан, и неће.
Данас стварно све лепо ушло, како доликује.
Јебига, виша сила ми није дала да се опарим
Fin način za dupliranje para
http://img594.imageshack.us/img594/31/2xvv.png