Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
И колко би пара узо да си уплатио нпр. 100 динара?
Вид' овог Сандерленда. Конт'о сам ту да покушам кеца, не би дош'о, ал' им'о сам неки осећај да ће Челси испасти.
Испаде Челзи ко мудо кроз цепене гаће
Ja uplatih što imadoh na računu oko 50 centi, uzoh 1,15 eura tako da ono... 230 sa 100 bih uzo.
мех па и није нека пара
Pa ja reko da se duplira. Ovo sam uplatio nedje na 30 minutu, i htedoh da gadjam kasnije da prolazi sandrlend, al reko kojćemi kurac i odjavih se. A što se tiče toga, ovako evo 4 put dupliram, i ne promašujem. Protiv valjadolida sam na to uzo 35 eura profita... a uplatijo 25.
Ако ти добро иде онда је супер. Ја сад кењам како ми је то мала пара а реално би волео сваки дан да узмем по толко. Сваки плус је бољи од минуса ту нема приче, па макар то било у +50 динара
Ja sam imo u jednom trenu 90 eura na računu, i podjoh da dignem to, dignem 70 i ostavim ovo... I spao sam na tih mrtvih 50 centi i sad se dižem opet... Još 2 tiketa enbeaja noćas su u igri, pa da vidimo.
Jel sad može iza ponoći da se igra lajv u Mocartu i obični tiketi?
Kako ovo može Šeko? Isti meč u tri varijante.
Moже то у свим кладионицама, то ти је као систем, више комбинација.
У моцарту можеш и 15-20 комб. да ставиш ако хоћеш
Sistem 1/3... Odigraš tri tačna rezultata ja mislim da samo tako može, i sam ti odigra sistem...
Može, nedavno je neki lik tako ubo tri tekme, na dobru uplatu i to najveće ubo kvote, dobru kintu zaradio.
Moj NBA tiket za večeras, bezveze mlatnuh, danas fudbal ispoštovao pa se može zajebavati :)
http://oi43.tinypic.com/1qlaip.jpg
Danas moze da se proba Sanderlend - Celzi tim1 1+ , zatim tim12+ i tim1 2+&GG.
Sve kvote su dobre. Celzi se raspada u odbrani, bukvalno svi su im dali gol,a plus ce danas igrati kombinovani sastav.
ne bi me cak iznenadilo i da ne pobede vcrs.
EDIT: Evo i bombetina. Sanderlend daje gol u oba poluvremena, kvota 5.55
Jbg, bio sam blizu.
Bio sam stoka alava pa sam igrao tim1 2+ u singlu, i na drugom Sanderlend i Nant da daju gol u oba poluvremena. Izduvah.
А свеједно може доћи само једна од три комбинације, онда боље у три различита тикета по сингл.
А свеједно може доћи само једна од три комбинације, онда боље у три различита тикета по сингл.
pa isti ti je kurac. Sto bi uplacivao 3 tiketa po 200 kinti, kad mozes jedan za 600?
А зар не одбије систем још мало? Не?
Ne odbija sistem nista. Sistem samo olaksava tako sto ne moras da pises 3,4, 10 tiketa, nego napises jedan i to je to.
Koliko je to do jaja fazon! Uopšte nisam razmišljao o tome, Računaj da ako staviš 100 kinti po rezultatu i napišeš ih npr. 5 (ono što ti je najrealnije) velike su šanse da ćeš biti u plusu.
Pa ako stavis 5 rezultata, onda je bitno da svaka kvota bude barem 5, jer si tako osigurao povracaj para.
Al posto su rezultati uglavnom veci od 5, onda se isplati.
Mada je meni optimum gadjati neka 3 do 4 rezultata.
Nedavno je neki lik u mozzartu sa 300 kinti uzeo maximalu.
Pogodio 3 tekme, na dve gadjao po 3 rez, na jednoj 4.
AL su kvote bile astronomske, uglavnom preko 30, jer je gadjao 3:2, 2:2 i tako neke.
36 kombinacija, nesto vise od 8 kinti po kombinaciji,al ubode maximalu.
E sad, deluje to lako, al samo se setite koliko nekad ne mozemo ni ishod da pogodimo,a ne konacan rezultat.