Prvi bi trebalo da dodje? LeBron je GTD nocas, kvota na Indianu je 2,60 sa njim u ekipi su blagi favoriti protiv Indiane, treba pratiti ko ima online racun do pred tekmu, jer ako se desi da ne bude igrao to je cista dvojka. Treba zategnuti sa vise love.
nisam skontao ovaj tiket od ovog doktora? kako se odigra to, tri tekme i na svaku po tri konacna rezultata?
jel dobio neko od vas neki bas veci dobitak?
ja znam jednog decka, tj coveka sad vec koji je ziveo od kladionice, cesto je imao ogromne probleme da uzme pare....on je stavljao po 100/200/300 hiljada na tikete...
tako jednom dobio 80 000, i nece da mu daju vrdaju mu, kao nema sad bla bla nesto seru, on kaze okej, stavi sad sve to na singl nesto uzivo opici...i ovi kontaju promasice i stavi mu ta sto radi i upadne i to...a kvota bila neka 4/5...
inace nikad nije igrao kvote manje 1,90...
smeje se svaki put kad mu kazemo da smo pali kvotu 1,20 ili tako neko sranje, kaze "momci moji to se ne stavlja nikad na tikete"
Ja sam odigrao pre mesec dana mozda dodjem do radnice kazem mozes da mi odigras sistem vise tacnih rezultata ,odigram lil protiv nekih balvana 0:0 i 1:0 (lil da gol u 85.)
I cekao kristal palas -vest hem (1:1 i 0:0 kristal dao u 44 .i tako je ostalo) ,ulog 200din ,na tiketu ti pise od 2100 do 9500 mislim da je bilo ,ali on ti racuna sve kvote ali 2 ce naravno da padnu ,tako da je vest hem dao gol imao bih 6,5x 7,5 kvote puta 50 din oko 2500din posto su 4 kombinacije u pitanju (200din/4 =50din)
Ovo je sve po secanju mozda sam negde zajebao al mislim da je to to.
ja teo da ti kazem da mi smrdi da ce usrani sarlot da dobije toronto, koji je kurac prosecni da se ne lazemo....al aj kao da se ne pravim uvek nesto pametan
Sta odigrat' i uzeti mnogo novca nocas?
Ja sam na jedan stavio Kliperse i Reptorse, na drugi Orlando, Bruklin, Atlantu, Dalas i Hjuston. Šta bude biće.
Prvi bi trebalo da dodje? LeBron je GTD nocas, kvota na Indianu je 2,60 sa njim u ekipi su blagi favoriti protiv Indiane, treba pratiti ko ima online racun do pred tekmu, jer ako se desi da ne bude igrao to je cista dvojka. Treba zategnuti sa vise love.
nisam skontao ovaj tiket od ovog doktora? kako se odigra to, tri tekme i na svaku po tri konacna rezultata?
jel dobio neko od vas neki bas veci dobitak?
ja znam jednog decka, tj coveka sad vec koji je ziveo od kladionice, cesto je imao ogromne probleme da uzme pare....on je stavljao po 100/200/300 hiljada na tikete...
tako jednom dobio 80 000, i nece da mu daju vrdaju mu, kao nema sad bla bla nesto seru, on kaze okej, stavi sad sve to na singl nesto uzivo opici...i ovi kontaju promasice i stavi mu ta sto radi i upadne i to...a kvota bila neka 4/5...
inace nikad nije igrao kvote manje 1,90...
smeje se svaki put kad mu kazemo da smo pali kvotu 1,20 ili tako neko sranje, kaze "momci moji to se ne stavlja nikad na tikete"
Ja sam odigrao pre mesec dana mozda dodjem do radnice kazem mozes da mi odigras sistem vise tacnih rezultata ,odigram lil protiv nekih balvana 0:0 i 1:0 (lil da gol u 85.)
I cekao kristal palas -vest hem (1:1 i 0:0 kristal dao u 44 .i tako je ostalo) ,ulog 200din ,na tiketu ti pise od 2100 do 9500 mislim da je bilo ,ali on ti racuna sve kvote ali 2 ce naravno da padnu ,tako da je vest hem dao gol imao bih 6,5x 7,5 kvote puta 50 din oko 2500din posto su 4 kombinacije u pitanju (200din/4 =50din)
Ovo je sve po secanju mozda sam negde zajebao al mislim da je to to.
Ovaj jebeni Radnički ne može 2 utakmice dobije u ABA ligi a pas me jebo ako ne dobije Bešiktaš u Turskoj
edit duvaj ga nikoliću, riha ne maša zicere
Dajte dojavu trebu pare za komp :-*
sale, dobar si momak i osoba, iz tog razloga ti dajem ovo
majami / indijana 2 (2,35)
orlando / juta 1 (1,60)
milvoki / njujork 1 (2.25)
hjuston / cikago 1 (1,35)
finiks / san antoonio 2 (1,70)
bruklin / vasington 1 (1,50)
proberi nesto od ovoga i odigraj, nemoj sve
Ako ti pezos vjeruje eo i od mene
http://i.imgur.com/xM0KrtI.png
http://i.imgur.com/72Dxv52.png
preskoči ovo što je završeno i počelo... svaki par dobija.
Kurac moj. Eo bilbao me opali po zubima
najgori osecaj kad padnes prvi tiket...vise volim ko mazohista da puknem poslednji par nego prvi
Nisu još pali al će da padnu. Govna. Španski basket doživljava blagi pad... puca ih kriza.
proso ti bilbao
James - na 1000
Džejms neće ni igrati vjerovatno.. Šukni i Geja uz njega.
Očekivao sam al mi bi rutavo... Plašim se toronto-šarlot da bi ovi smećari mogli do pobjede. Bacio sam 15e na taj tiket.
Ako Džejms ne bude igrao, Indijana favorit?
A jes ovaj Totenhem raspad od ekipe.
ja teo da ti kazem da mi smrdi da ce usrani sarlot da dobije toronto, koji je kurac prosecni da se ne lazemo....al aj kao da se ne pravim uvek nesto pametan
Ma kakvo govno od Šarlota, sad nema Geja da siluje šut, ima da ih dobiu laganeze. Derozan preko, dzejms dolje, Gej dolje
al pazi šta radi psg
majku im jebem raspalu. ne vjerujem da sam ih opet stavio na tiket a pre 2 sedmice su mi isto uradili.