Кладионица

1. Stante ljudi!

Ako James ne igra 2,60 je poklon! Vrlo je verovatno i da Harden nece igrati! Jeben je Toronto-Sarlot msm da ce Sarlot pokriti hendikep a mozda i dobiju. Parker ne igra San Antoniu moze da bude iznenadjenje/Spliter rovit. NY nocas igra sa 7+1 igraca, Milwokiju ne igraju 4ca iz prve petorke, msm da bi ovako okilavljen NY moga da dobije kvota je 1,8...neka monstruozna Entonijeva partija. Msm da ce Minesota kecnuti Portland, ovi igraju 4tu utakmicu za 5 dana...moraju da se okliznu negde, kad vec nisu sinoc protiv Klivlenda.

2. KO KAZE DIGRA KO KAZE? JEBEMGA USTA ONA!

3. Kao što je neko mudro primetio pre neki dan: KAD MI DOĐE NA RUKOMET NEREŠENO DOĐE MI DA SE OBESIM.

Elem sastavim ovo:

Ren - Bordo 2 (1:2)
    Roda - Vitese 3+ (3:1)
    Sosijedad - rendom španski BSK 3+ (4:0)
    Totnam - Vest hem IX ili X (0:0 poluvreme)
    i
    Brazil (ž) - Mađarska (ž) 1 (dobile guzate posle produžetaka)

Kvota preko tries. Mrš.

4. Danas dvojka na Westhem

Usralo me,al boli me kurac. Milion puta sam ovako i padao na tiketima. Red je da im malo uzmem.

5. Ko navija za Partizan preporucujem mu sledece: http://prntscr.com/2c7vyu

P.S. Zna on zasto.

6. STAVLJAJTE PAREEE NA NJU JORKKKKK ODMAAAA KO IMAAA!!!

7. Гази, то оћете да отерате малер? Лакше ће да прежалиш 200 кинти него дружење са комшијама у Улеб Купу? :D

8. Necemo da ga oteramo, nego da bar malo umanjimo stres u slucaju neprolaska u top16.
    Nema to veze sa komsijama, nismo mi navikli na ta drugorazredna takmicenja..

9. Зезам се мало, реално лепе су се паре узеле прошло коло против Фенера али мислим да је сад крај лепа квота на ЦСКА. Никад се не зна, осећам да Партизан иде даље али то ћемо да видимо тек сутра око 11. У сваком случају срећно

10. али мислим да је сад крај лепа квота на ЦСКА

Pa pazi, ovo jedina kombinacija koja Partizan ne vodi dalje. Ako ovo ne prodje, vristace mi jajo za tih 200-500 kinti jer smo u top16

11. Чек ако добију ЦСКА и Фенер ви идете даље?

12. Неко је спомињао ЛеБрона да ако не игра вечерас, да Мајами губи.
    Само да обавестим да игра ЛеБрончика

13. evo jedan tiketic ako nekome hoce...kvota je oko 3
    Brose Bakset - Zalgiris Kaunas 1 (treba im za prolaz dalje, Zalgiris igra lose)
    Nanter - Fenerbahce 2
    Partizan - CSKA 2 (lepa kvota...oko 1.5...a realno nema iznenadjenja ovde, kao ni na prethodnom paru)

14. Maritimo - Braga
    Da se igra tacan rezultat 1:2 i 0:2
    Od zadnjih 5 utakmica 3 su odigrane 0:2 za Bragu..
    Dve su odigrane 1:2 takodje za Bragu..

15. mR. RoBBeN
    Чек ако добију ЦСКА и Фенер ви идете даље?

Da. Bitno je samo da ne dobije Nanter a mi puknemo.

16. VIOSE SISAJ KURČINOU JEBAĆEMO IH!
    PUŠTA TEODOSIĆ GROBARČINA

17. Sunce ga jebalo, kad se iskombinuje kvota na Nanter i CSKA ispada okruglo 2?

ILLIMUNATI!!!!!

18. Da vas pitam, kad igrate NBA, jel rezultate pogledate ujutru kad ustanete ili pratite uživo sve mečeve? Ovo me živo zanima...

19. Ja pratim ako su mi zanimljivi za gledanje i ako nemam neki koji počinje posle pola tri.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.