Кладионица

1. Slažem se sa 0:1 i 1:0, al' za X pre mislim 1:1.

2. Tačan rezultat će biti
    3:1
    2:0
    3:0

3. Ako Arsenal zavalja 3 komada Čelsiju Murinjo će izvršiti harakiri.

4. Arsenal i Sarlot su u koegzistenciji, ako doticni omane sutra Bobketsi ce dobiti tako da opusteno ;)

5. Tako im je i Bazel šukno dva gola na Stamford Brižu a svi kontali Čelzi će dobiti 3:0, 4:0 kad ono 1:2
    Ja ću ovako, ti Leri kako hoćeš.

6. Ne sporim ja da će Arsenal verovatno dobiti, samo mi je nekako nerealno da ih baš natovare. Videćemo.

7. To je idealna utakmica za GG. A tovarenje može da bude samo u mrežu Arsenala.

8. Dajte nesto NBA za veceras.

9. Буклвално, пробаћу да убодем још неки тикет НБА до Нове и батали. Узмем нешто ситно неко вече на пар парова у главу и ставим на, између осталог, кеца на Шарлот против Јуте (први добили претходну утакмицу у гостима, Јута демолирана) и Јута их нагузи. И оборе ми тикет. Мрш.

10. Јел ме спрдаш

11. не сери брате ааааааа

12. Ovo je ludi tiket, maloprije izbacili.

13. Погле квоту. ПОГЛЕ КВОТУ! Мене заболео стомак кад сам видео а није мој тикет, могу мислити како је овом што је одиграо.

14. Nije mu lako. Ja ludim kad ovako padnem kvotu 200-300 a ne ovo, ne bih sebi dolazio mjesec dana.
    Koliko bi dobio da je npr. odigrao sistem 13/14 ?

15. Саћу ти рећи.

Ако је ставио 100 динџи, 13/14 ако се не варам има 14 комбинација, што јe 7 динара по комбинацији. 7 динара пута производ 13 погођених квота.

16. Baš prije neki dan pričah sa likom iz kladionice vezano za ove tikete sa velikim kvotama i složili smo se da treba da se odigra jedan tiket ovakav bez sistema i jedan sa sistemom, tipa 3-4-5 utakmica mogućnosti da promašiš, da bude solidna dobitna kvota. E onda ako te naprimjer obore dvije tekme od 14, boli te kurac, neće ti biti toliko krivo, dobiješ finu kintu.

17. Што у његовом случају износи око 81000 динара.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.