Буклвално, пробаћу да убодем још неки тикет НБА до Нове и батали. Узмем нешто ситно неко вече на пар парова у главу и ставим на, између осталог, кеца на Шарлот против Јуте (први добили претходну утакмицу у гостима, Јута демолирана) и Јута их нагузи. И оборе ми тикет. Мрш.
Baš prije neki dan pričah sa likom iz kladionice vezano za ove tikete sa velikim kvotama i složili smo se da treba da se odigra jedan tiket ovakav bez sistema i jedan sa sistemom, tipa 3-4-5 utakmica mogućnosti da promašiš, da bude solidna dobitna kvota. E onda ako te naprimjer obore dvije tekme od 14, boli te kurac, neće ti biti toliko krivo, dobiješ finu kintu.
Slažem se sa 0:1 i 1:0, al' za X pre mislim 1:1.
Solidna dnevnica.
http://i.imgur.com/8TkmJCu.jpg
Tačan rezultat će biti
3:1
2:0
3:0
Ako Arsenal zavalja 3 komada Čelsiju Murinjo će izvršiti harakiri.
Arsenal i Sarlot su u koegzistenciji, ako doticni omane sutra Bobketsi ce dobiti tako da opusteno ;)
Tako im je i Bazel šukno dva gola na Stamford Brižu a svi kontali Čelzi će dobiti 3:0, 4:0 kad ono 1:2
Ja ću ovako, ti Leri kako hoćeš.
Ne sporim ja da će Arsenal verovatno dobiti, samo mi je nekako nerealno da ih baš natovare. Videćemo.
To je idealna utakmica za GG. A tovarenje može da bude samo u mrežu Arsenala.
Dajte nesto NBA za veceras.
Sale, jebo NBA.
Буклвално, пробаћу да убодем још неки тикет НБА до Нове и батали. Узмем нешто ситно неко вече на пар парова у главу и ставим на, између осталог, кеца на Шарлот против Јуте (први добили претходну утакмицу у гостима, Јута демолирана) и Јута их нагузи. И оборе ми тикет. Мрш.
http://static.mozzartsport.com/img/news/d/d/4/13877894573397.jpg
Boli.
Јел ме спрдаш
не сери брате ааааааа
Ovo je ludi tiket, maloprije izbacili.
Погле квоту. ПОГЛЕ КВОТУ! Мене заболео стомак кад сам видео а није мој тикет, могу мислити како је овом што је одиграо.
Nije mu lako. Ja ludim kad ovako padnem kvotu 200-300 a ne ovo, ne bih sebi dolazio mjesec dana.
Koliko bi dobio da je npr. odigrao sistem 13/14 ?
Саћу ти рећи.
Ако је ставио 100 динџи, 13/14 ако се не варам има 14 комбинација, што јe 7 динара по комбинацији. 7 динара пута производ 13 погођених квота.
Baš prije neki dan pričah sa likom iz kladionice vezano za ove tikete sa velikim kvotama i složili smo se da treba da se odigra jedan tiket ovakav bez sistema i jedan sa sistemom, tipa 3-4-5 utakmica mogućnosti da promašiš, da bude solidna dobitna kvota. E onda ako te naprimjer obore dvije tekme od 14, boli te kurac, neće ti biti toliko krivo, dobiješ finu kintu.
Што у његовом случају износи око 81000 динара.