Кладионица

1. Fina "utješna" kinta :D
    Treba igrati ovako ko što gore napisah, da se čovjek osigura ovakvih nesreća. Ako padneš 5+ tekmi, boli te uvo.

A ako sve prođeš, dobijaš i finu kintu od sistema.

2. На који систем тачно мислиш, нисам скапирао, па знаш колико је мања квота ако оставиш простора да промашиш 3-4-5 као што си ти написао? Брда мања.

3. Pa neka je manja, eto maksimala 3 promašene tekme. Onaj klasika sistem.
    Da je ovaj odigrao 11/14 prošao bi sigurno 100+ kvotu? Možda nekih 200-300?

A 4-5 tekmi kad imaš preko 20 parova.

4. Па добро, али доста мањи добитак, плус мислим да мораш мало већи улог због комбинација. Ја често играм 3 углаву и доле систем 3-5 рецимо, на 200 кинти.

5. Dobra stvar je to sa fixevima, samo i oni znaju da ispizde. Ček, fix ti dođe kao uplata na tiket, neki virtuelni novac?

6. Једи говна тролџијо џД

7. inglsad ne bi trebao da izgubi od kajzerslauterna.nisu ih dobili u polsednjih brdo tekmi,a ovi su trenutno u ocajnoj formi.pa ono kao da se okrene u korist inglstada.

8. Ne, matere mi, ne zajebavam se. ne razumijem se toliko u sisteme. Znam da recimo eto odigram sistem 3/5 i onda stavim 5-6 tekmi u fix od 1.2 kvote, i onda znači ako prođem 3 tekme prvo obračunaju taj siostem i onda puta ove kvote od 1.2 i moja uplata. Jel tako?

9. SiM tačno pomislio da ga zajebavam.

10. Pa fix utakmice ti moraju da prodju sve, a sistem mora onaj minimum koji si napisao.
    ako ti prodju i sve tekme u sistemu ako te oborila jedna iz fiksa pao si tiket.

Inace sistem sa 5 promasaja na 15 tekmi zaboravite.
    10/15 ima 3003 kombinacije, puta 3 dinara je 9009 dinara za uplatu.
    11/15 ima 1365 kombinacija, sto je kao malo manje al i dalje previse za ozbiljnu pricu.

TREBA POGODITI BRE 11 KVOTA 2

11. Znam to da fiks moram proći ali kako se on obračunava na ovaj sistem?

Pa dobro, eto barem 13/15, da se osigura.

12. Pa kako se racuna, normalno.. Mnozis kvote iz fiksa sa pogodjenim kvotama iz sistema pa puta uplata po kombinaciji. I tako svaku dobitnu kombinaciju i saberes sve iznose.

13. Pa to, kao što sam gore govorio a on mislio da ga zajebava. Taj fiks što moraš proći ti kasnije dođe kao neka vrsta uplate na taj sistem.

14. neki virtuelni novac?

ШКК!?

А не мош ми рећи да си одиграо такав тикет и да не знаш шта значе ти фиксеви горе и како то функционише..нема везе отишао сам да једем па ме мрзело да куцам.

15. :D
    Pa nisam znao kako drugačije da se izrazim ali u neku ruku tako taj fiks dođe na sistem, još nama u BiH, fazon kvota 1.2 to je kao 1.2km :) Bar kako sam ja skontao. Ne igram ja to često.

16. Сад је јасно, нисам знао да си од оних што им је кисла глооова :)

Мени је то омиљени систем, 3,4 горе у фиксу ( то морам да погодим) и доле неки систем 3 од 5,6 неки прелази или тако нешто. Бар 200,300 динара мора да се уплати да би имало неког смисла и рокај.

Е да, и три текме ГГ, квота буде обично око 4.5 до 5. Метем 500 до 1000 динара, прошле сезоне сам имао гомилу погодака.

17. Jel ima iko ovdje nalog na wwin-u, interesuje mi šljaka li kod vas, možete li se ulogovati?

18. Ja mogu. Idi na mejl, možda su ti promijenili lozinku.

19. Само моцарт.

20. Sale, jebo NBA.

Ma bilo sta neka kvotica 5,6 da dobijem jos soma bar :*

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.