Кладионица

1. Ja sam uplatio neverovatan tiket:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8710152-1146

FMP sam ubacio da mi opasno pojaca kvotu da bih mogao da ih zatvorim sutra, a ne nikako jer kurva ne razume kako moze da mi uplati 3 kombinacije a da ne bude singl.

2. Шта је реалније да дође на Арсенал - Челзи, из кеца у икс или из двојке у икс?

3. iz iksa u iks. Meni je X na poluvremenu sigurica, a na kraju dajem opet najvise sansama iksu

4. Из кеца у кец за 5 марака

5. Remzi kad gadne gol ubije nekog poznatog ----> Ovaj lik je izašao na internetu što implicira da je poznat ---> Ako Remzi večeras dadne prvi gol ovog lika će vjerovatno otresti srčka ---> Di ende.

6. хахахахаха!

7. Nego, ja mećem Arsenaloa pa kud puklo da puklo.

8. Хјустон Рокетс - Далас Мејверикс - 2 (3,00) ; H2 5.5 (1.95) ; Хауард 18,5 + (1,85)

Најзанимљивији меч ове ноћи, очекује се много поена и једна лепа утакмица за гледање. Далас је потцењен превише овде јер вечерас излазе практично без изостанака док код Хјустона то није случај. Њима ће вероватно одсуствовати најбољи играч ХАрден, а вероватно и Лин. Ашик и Беверли сигурно неће наступити а још је упитан и Грег Смит. Вероватно ће пуно простора за доказивање имати Двајт Хауард који би требао да буде једна од главних, ако не и главна опција у нападу. Овако десткован Хјустон тешко да може да савлада Далас који није нимало наивна екипа. Задњи пут славио Далас пре месец дана, тесно 123-120. Поред ових наведених типова горе још ми је сигурно и 209,5 + (1,60) а може и 212,5 + (1,90).
    Што се тиче играча у Даласу Монта и Новицки неко од њих 2 ће прећи совју границу од 20,5. А можда и обојица као у задњем дуелу када су забили 37 односно 35 поена.

9. Добра анализа, мада ипак Хјустон игра добро код куће. Можда падне неки продужетак.

10. Из двојке у икс Арсенал.

11. Majami- Atlanta 1
    Hjuston- Dalas H2
    Bruklin- Indijana 2
    Erik Bledso>17.5
    Zek Rendolf >18.5
    Pol Milsap <16.5

12. valja udariti i Denver- Golden Stejt 2

13. Јебо ме коњ кад одиграх да Звезда не прима 70 појена. Слабо се бране

14. bravo Gazimudo čarolijo za ove rezultate

15. Газимудо, у опасној си серији, свака част. Ја сам запео, јурим прелаз из неикса у икс и још не планирам да одустанем :)

16. Ako vam kažem da sam odigrala neki gazimudov predlog za golove nemojte iga igrati, pašćete garant. Vjerovatno sam vam i onaj nba tiket za noćas izbaksuzirala.

17. Stevane, tuci to u drugoj italijanskoj, 2-X bar 2 po kolu budu i ima dojava takvih uvek, neke lažne al' ima i pravih.. kako god dolazi to tamo često

18. Slepci iz Orleana odigrali nerešeno, i ja tako izvisio za bajs u Mocartu. Valjda će neki dobar sat da mi daju... aaa mamu im jebem! http://www.flashscore.com/match/QXhNTzpr/#h2h;home

19. Fala ljudovi, rekoh vam ja da ce biti malo golova. Murinjo je picka,a Arsenal nakon 6 primljenih od Sitija sigurno mora da odigra opreznije u odbrani.

Uzeh 1000 kinti na uplatu 200. Nije loso

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.