Osećam da će na DeranjOvom tiketu biti Finiks 1 (to mora biti na mom noćašnjem tiketu, ošuriće Lejkerse) :) A od fudbala do 19h imaš Kambodžu zapad i Malavi liga kup, što i nije baš privlačno.
Mnogi od nas ne primaju novogodisnje pakete odavno. Razlog je to sto smo veliki i sto su vecim delom drzavne firme propale. Ovim tiketom zelim da Vukajlijasu ulepsam Novu Godinu i Bozicne praznike i to na tacno 7 dana od novogodisnje veceri, nek se nadje za nas i nase voljene:
Sarlot-Milwoki 1 1,35
Orlando-New York 1 2,05
PHX-Lejkersi 1 1,35
Denver-Golden State + 1,85
uk 6
Sime, aj daj za danas neke 3 GG koje ti se svidjaju. Da probam :)
Proradilo je, izgleda da je nešto do njih bilo.
Dajte ljudi kvotu 3 fudbal, tekme koje ce da se zavrse do tipa 6 ura? Ima li nesto takvo?
Meni treba neko za NBA mi kaze nesto..
Ili za ABU, nie vazno.
Arsenal - Chelsea(d/n) DA (oba daju)
Široki - Igokea/koš(s.t.) 2
C.Zvezda - Cibona 1
kvota: 2,8
Imam ja bombu za NBA nocas, bukvalno tim tiketom ce u sustini i moci da se uzmu pare kladionici, al treba mi nogomet do 19h
Nema danas fudbala Deranje. Samo Arsenal - Celzi, ali to je tek oko 9.
Daj bombu, pa ako me porusi, dobijam sutra tiket :)
Za jedno 45 minuta do sat postavljam. Bice opasno!
Edit: KKCZ ce osurit Cibonu doh1
Pazi, namerio sam se da odem sutra da kupim laptop. Ili kupujem sa i7 procesorom ili kupujem neki na najlon pijaci. Od dojave zavisi!1
Osećam da će na DeranjOvom tiketu biti Finiks 1 (to mora biti na mom noćašnjem tiketu, ošuriće Lejkerse) :) A od fudbala do 19h imaš Kambodžu zapad i Malavi liga kup, što i nije baš privlačno.
Oš Sandy bridge ili Ivy bridge hohoho
Zenski rukomet Srbija-Brazil 2 dobre su Brazilke mejku im jebem
Matori to se igra sutra, ja idem jako na Brazilke.
Zavisi od bombe :)
Па данас баш нема ништа, понуда никад јаднија :(
Široki Brijeg - Igokea 2
Brooklyn - Indiana 2
Arsenal - Čelzi GG
Veceras ce na svim meridian kladionicama da bude moja slika i da pise WANTEED. Bicu nevidjeno ohol i bezobrazan veceras
Mnogi od nas ne primaju novogodisnje pakete odavno. Razlog je to sto smo veliki i sto su vecim delom drzavne firme propale. Ovim tiketom zelim da Vukajlijasu ulepsam Novu Godinu i Bozicne praznike i to na tacno 7 dana od novogodisnje veceri, nek se nadje za nas i nase voljene:
Sarlot-Milwoki 1 1,35
Orlando-New York 1 2,05
PHX-Lejkersi 1 1,35
Denver-Golden State + 1,85
uk 6
https://www.youtube.com/watch?v=3_dZrujzcW0
http://i612.photobucket.com/albums/tt201/fionacheung001/HappyNewYear-2-Gif.gif
SRECNA NOVA 2014. :: :*
4 sata prosla. And still waiting...
ahhahahh jel moguce ovo?
I kako sad na covek ne uplati ogromne sume kad si ovako lepo isfilovao? :)
hahahah moćan
ispratiću te sa cenerom :)