E ljudi.. izvinte na offtopicu,al sta je sa posterima? Od sinoc do sad niej izaslo mozda 20 novih,a sad sam napravio jedan i nema ga nigde,iako nisam prekrsio pravila? :S
џанки, пусти хистон, пола нета прича о њему, не јебем ја то ни 2%.
моји за вечерас:
Марсеј 2-х (даље иде марсеј)
Бајерн 1-х (даље иде бајерн)
квота: 186
једноставно, и манчестер и интер морају да нападну, верујем у контре марсеја и бајерна, у томе су најбољи, после неки притисак интера и манчестера, уваљају по гол, и док пробају још један - троструки звиждук и мрште, ја добар трин'ес' 'иљада.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
regenzburg - babelzberg sam ukn'o dvojku, kvota 3.5... nije nemoguće da prođe.
još ću večeras nešto za LŠ, i dosta.
Dzanke odgovorio sam ti.
Aleksandarkg,sad sam tek video tvoju poruku,i odgovorio sam ti. :D
Ниси...погледај опет
Sad jesam. xD
Ja danas igram Inter 2,i Inter prolazi dalje.Boli me kurac bas,kvota 4,pa kad cu da igram ako necu sad.
А шта са овим Хистоном?
Leon - Gremio 2t2+
Colo Colo - Santos gg3+
Ipswich - Watford gg
Rochdale - Notts County 2t2+
Shefild - Piter. gg
Oxford - Stevenage gg
Inverness - Seltik x-2
Burnley - Coventry x-1
Aberdeen - St. Mirren 0-1
E ljudi.. izvinte na offtopicu,al sta je sa posterima? Od sinoc do sad niej izaslo mozda 20 novih,a sad sam napravio jedan i nema ga nigde,iako nisam prekrsio pravila? :S
џанки, пусти хистон, пола нета прича о њему, не јебем ја то ни 2%.
моји за вечерас:
Бајерн 1-х (даље иде бајерн)
квота: 186
једноставно, и манчестер и интер морају да нападну, верујем у контре марсеја и бајерна, у томе су најбољи, после неки притисак интера и манчестера, уваљају по гол, и док пробају још један - троструки звиждук и мрште, ја добар трин'ес' 'иљада.
Ја пустио Шефилд Венздија
и Данфермлајна за 50 евра
Gazimudo, PVT
pre 36 minuta
Aj slikaj taj tiket, i okaci sliku, ako si uplatio 50e, ja ti na tvom racunu (ako imas) uplacujem 100e sutra popodne, ili saljem ti.
Junajted prima 1+
Junajted prima 2+
Aleksandarkg
Bravo za tiket.. u potpunosti se slazem. I drzim ti palceve da udje.
A što ne verujete Đankiju da igra muški?
Pa kad će ako neće u tim godinama. :))
Zašto ne vjerujete u Histon? Rekoh da nije dojava, opšta statistika, eto meni nije niko dojavio a stavio sam dvojku na tiket.
Sheffield Wed 1 - 3 Peterborough
Опа Џанки, нема ужина наредна два месеца.
Džanki, savet za tebe, ako igraš jako, trudi se da pogodiš.
Lolololo!
Ja smem i nogu da odsecem ukoliko dostavi sliku o uplati tih meceva. On sliku tiketa ja nogE!