Кладионица

1. Supruga golmana Zenita Vjačeslava Malafejeva, Marina, poginula je jutros u saobraćajnoj nesreći u Sankt Petersburgu, prenose ruski mediji.

Nesreća se dogodila u pet sati ujutro, kada je Malafejeva izgubila kontrolu nad volanom automobila marke "Bentli".

Ruski reprezentativac zbog ove tragedije neće biti u timu koji se večeras sastaje sa holandskim Tventeom u okviru revanš utakmice osmine finala Lige Evrope.

Pazite se. A procitao sam negde da je uplaceno 75 miliona evra na Zenit,i da je to kec dana.
    ETo ostavio sam sve sto imam od informacija,pa vi zakljucujte.

2. Шта мислите јел може ПСЖ да дође 1 ?

3. mislim da DA džanki, ali da ne serem puno, ja sam ogradio i x...

e da čuo sm i ja za ovaj zenit, i igro sam ga na dva tiketa, a sad ovo čitam i nemam pojma šta bi mu to značilo? jel da se idem popravljati? oće kao da traže odgodu, al kurac će im uefa to dozvoliti kad je sutra žrijeb

4. Смуљаће Зенит, уплаћено 84,6 милиона..

5. Pa nek dodje i 2 0,ja sam zadovoljan :D

6. А до вечерас ће уплатити 100 милиона

7. Pederske su kvote dali,bar u Meridianu...Bukvalno ne zelim da igram Liverpul na 1.4 ili Zenit na 1.5(ovo su smanjili garant)...

8. Dajte sajt za gledanje tih uplata na tekme...

9. moj :
    liverpul 1-x
    porto 0-2 a vidim svi igraju 3+
    spartak - ajax GG1
    viljareal - leverkusen GG2
    nj - chi 2

na 30 dingera 16k

10. Опа мала, 151$ на зенит

11. Vako, ja sam igr'o

Zenit KEČINAAAAA
    PSG 0-2
    M. Siti 0-2
    Glazgov 0-2
    Liverpul 0-2

Kvota oko 15, uplate 3, neđe 45 kermi dobitka.

12. JEBO MI LIVERPUL MATER!

13. Marno sam im pare.

Jebo im ja pas mater.

14. Prvo sinoć okinem na Čelzi. Sjetim se da je Abramovićev sin kupio dionice Kopenhagena kad sam već krenuo da gledam utakmicu i ode u kurac. I danas opet jebeni Englezi, aj što je Siti izduvao, nego Liverpul da me tako sjebe, pa jebem im krv, ako ne budu 5. gledaću fudbal na crno-bijelom TVu.

15. Bravo Skocko.
    Aj ostavite neke BAS sigurice za vikend (moze i fix,a mogu i golovi) da stavim malo vecu lovu,da probijem maler.

16. Pazi vako.

Ja sam izvuk'o 6 komata, pa ti proberi šta valja, ispitaj detaljnije, ja sam samo površno.

Slovan - Košice 1 (1.30)
    Rapid - LASK 1 (1.20)
    Makabi - Hapoel Aškelon 1 (1.15)
    Danfermlajn - Stirling 1 (1.30)
    Betis - Salamanka 1 (1.35)
    Alkoron - Kartahena 1X (1.27)

17. Hvala skocko,al ja bih ipak poznatije lige..
    Betis je ove sezone pouzdan ko jugo,izraelce nesto i ne bih gadjao..
    uzecu eventualno slovan :) al hvala u svakom slucaju.

18. Probajte Boulogne-Troyes veceras u 20h, tacan rezultat 1:1...Nije sigurno nista,ali ko hoce neka isprati. Kvota je oko 6,zavisi od kladionice do kladionice...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.