Кладионица

1. Vadim karticu i bacam se na online klađenje. Lakše i brže. Još da nađem savršenu kladionicu. bet365 mi se ne sviđa nikako iako su najbolji

2. @Limunovo drvo

Bas sam hteo da pitam oko online kladjenja.. Ako ima neko ko se tako kladi,nek ostavi malo informacija. Kako se dizu pare,koliko uzima banka,provizije itd.. sta nam je potrebno i tako to.. kao koje su kladze najbolje.

3. На почетку она фора, уложиш 10 евра, они повећају на 100.

4. Ko tebe pusti u kladionicu? :)

5. @ gamby
    Na koga se odnosio ovaj gore komentar?

6. Na onoga ko je maloletan, na primer.

7. Gazimudo, mrzi me sada sve da ti pišem, ima zilion nekih objašnjenja na netu i ja se smorio od njih
    Al' uglavnom ja ću (ako uspijem sve) otvorim račun, karticu i onda je povežem na Moneybookers, sa MB uplatim na online kladžu, sa kladže pare dižem na MB, sa MB šaljem na karticu sa kartice dižem na bankomatu :D
    Uglavnom većinom isplaćuju na MB, direktno na karticu, preko western uniona, direktno na račun, zavisno od kladionice.

8. Sjebao me Čelsi,mater im jebem.

9. Hvala LimunovoDrvo. Ja imam nalog na manibukersu,mogao bih da pokusam sa tim online kladjenjem.

Za pocetak cu se neko vreme bavim pravljenjem postera,to mi bar bolje ide.

10. Pa kovač ebeš Čelzi znaš da imaju prednost. Mogli su i kopenhagen da puste da daju gol da su imali dobru ponudu od kladionica :)

Real i Partizan danas, kvota preko 2.5 i fina lova :))

Majke mi, čim skupim 20-30e odoh u banku.
    Potrajaće xD

11. City 1, Zenit 1, Liverpool 1, Villareal 1X, Befica X2
    Kvota 6,3 - 6,5 zavisno od kladionice. I to ću da uplatim pa šta god da bude :)

12. limune,sto se mene tice,sve suprotno ce da dodje xD

Ja cu igrati golove za veceras,a da ne igram golove igrao bih ovo:
    Siti X2
    Liverpul X
    PSG 1
    VIljareal X2
    Zenit X
    Porto 1

13. siti - prolaz
    psž - prolaz
    liverpul - 1
    i rendžers 1x

šta mislite???

14. Ja cu igrati:
    Liverpul 1
    Ajax daje 2 gola
    Rendzers X ili X
    PSG-GG

I mozda ubacim jos jedan par necega,tipa New York 1 protiv Memfisa.Nisu neke kvote,ali sa 200 dinara nadam se jedno 4000...

15. Ajax daje 2 gola

ali obrati pažnju na to što ne igra sulejmani, a on im je najbolji strijelac i igrač od kad je otišao suarez

16. To jeste...Nije neka razlika u kvalitetu,tako da cu da cepim svejedno,ionako moraju da jure,mozda ih usere brz gol.. :)

17. Šta mislite, Porto i Mančester 1 ?

18. Ja bi metnuo Porto GG(bogme to cu i da uradim,eto jos jedne kvotice lepe),nisu rusi boranija.A City je valjda kec,samo sto ce Dinamo 3 autobusa ispred kaznenog da parkira,treba to probiti...

19. ja odigrao:
    Zenit 0-3
    Rendzers 2-3
    Liverpul 2-3
    Porto 3+
    --------------to je fix
    spartak m 3-5
    PSG 3-5
    Mancester siti 2-3
    Viljareal 4-6
    ---------------3/4

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.