Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Fener 2 večeras.
A kurtoni iz Mocarta su već smanjili na 1,65.
Na 2000 sasvim pristojnih 1300, ako ste toliko sigurni. Doduse, ne bi me cudilo da je ovde kod mene kvota 1.8. Ovi moji uvek kasne za svetom.
Da ujo, do juce drzali smradovi 1.80...taman reko da grunem u singlu...cergari..
I CSKA su smanjili. Bio je 1,5. Mrzim to kurtonsko ponašanje.
Dzane, sta nam je raditi?
Obožavam kad smanje kvotu a ja kontra i to prođe. Kao neku noć na poene Pirsa, kvota 2 bila, 30-ak poena dao a granica bila 13.5 ahhahaha
Ne znam...ova 1.65 mi je malerozna kvota majke im ga nabijem, de bas to izabrase :D Moracu da razmislim :D
Može Kaun više poena (7,5) i Printezis (10,5).
ko jos igra poene igraca u evroligi? :D pusti to... posto je kvoa na fener mizerna, ja cu verovatno odigrati olimpijakos doh1, cska 2, fener 2, i real doh1...kvota 6.06 po meni sasvim fin tiket
Jbg, meni je lakše i logičnije pogoditi igrače u EL nego u NBA.
jebote pa ja tek sad vidim da i na cska oborili kvotu...na real takodje...pa koj kurac vise
Igraj igrače, to ne mogu da obore :D
Mogu i tu da obore kvote.
Ali retko. Sa ovim obaranjem baš preteruju.
Кога интересује у МАКС БЕТУ на Локомотиву 1,60. КОлко сам приметио скоро свуда је 1,35 - 1,45
uuu fino
Ujo, sa obaranjem, dižu kvotu sa druge strane pa im se nekad i obije od glavu. rekoh ja za Pirsa i kvotu 2.
скептичан сам по питању хендикепа на реал, не знам није овај макаби тако лош ко што се мени чинио. у овом 2. делу кидају можда је боља опција на поене? домаћин 86,5 +
trpanje mozzarta se nastavlja....laganih 16400... https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1178-2457415-1157
pre sat vremena
Џанки, ти и сви који поставе тикет тек кад прође су преваранти, ко зна чији ти је то тикет, зато што је познато да никад ниси прошао кад поставиш тикет унапред.
Унапред захвалан.
Ja sam postavio ranije :(