Кладионица

1. e jebiga...posle skole uplatio i zaboravio da stavim :D

2. real olimpijakos fener i cska pobede bez produzetaka 2,99 kvota...taman za neki manji ulog 2/10

3. ево мој, за 3 дана. Мрзим да тако састављам тикете али не могу да нађем 5 нормалне текме за један дан. Дакле овако

Олимпијакос 1 1,25
    Фенер W2 1.63 (ако буде Х кв. 1)
    Локомотива Кубањ W2 1.53
    ПАО - Барса 147,5 - 1,60
    Фејенорд - Витесе 3+ 1,50
    Брауншвејг - Дортмунд Г2+ 1,30
    Шалке - Волфзбург 3+ 1,60
    Хофенхејм - ХСВ 3+ 1,50

укупна квота 23.
    Овај фудбал сам набацао али очекујем голеаде на сва ова 3 меча. Фејенорд стално играм ГГ3+, витесе 1. на табели мораће да умува 1-2 гола. Шалке ВОлфзбург они редовно дају пуно голова кад играју заједно а богами и овако играју ефикасно. Хоф и ХСВ прича за себе највећи просек голова у лиги имају ове 2 екипе тј на њиховим текамма пада највише голова, ово ако не прође јебемуматер онда не може више ништа да се погоди. А Дортмунд јесте продавао милион пута, а Брауншвејг умео да кецне фаворите зато нисам смео да додам и двојку на овај тип, овако мања квота ал ако не дају 2 гола овима онда су жешћи промашај од екипе. Баскет нећу да коментаришем, ко год се маши за листу данас/сутра ставиће ове текме (Оли,Фенер,Кубањ) а ПАО сам додао јер њих волем да ставим МИНУС некако су много тупави и испоштују редовито.
    И наравно сад је све дивно, ја сам убеђен да у суботу дижем лову и идем у град ко господин човек а није исључено да тикет већ вечерас заврши у канти . . .
    И тако увек у круг :D
    Срећно свима који данас уплате тикет

4. И нешто овако, комбинација данас / сутра

Ерани - Кнап 20,5 +
    Милано Фенер 5,5 H1 (Фенер не добија са више од 5)
    Реал - Макаби гост 75,5 +
    Каха - Ефес 151,5 -
    Партизан - Локомотива 3,5 H2
    Гранада - Селта пик Х

квота 24

5. idem sad da stavim pare na khimik...a posle skole evroliga se uplacuje

6. Izbegao sam Fener zbog lenjosti. OUJEA!

7. http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket=%7B75CEF2A3-9000-4DBA-9D83-EADB3C53370F%7D

Дође ми да му почупам браду ону сељоберску јарац шугави

8. Дајте нешто за викенд, морам из минуса да се извлачим

9. Izbacili Grina iz ponude hahahah
    Kasno ste kladionice skontale, uzeo sam vam pare hahahahahah
    Prskaj po bukmejkerima!

10. Smrdljivi Fener...

11. Džanki, tebi još nisu zabranili prilaz ovoj temi?

12. Ja sam juce ceo dan pokusavao da vam ostavim dobitni tiket u vidu

Teodosic vise od 9.5
    Rudi Fernandez vise od 13,5
    Bjelica vise od 10,5
    Olimpijakos H1 (-9.5)

al vukajlija nije radila pa ste ostali uskraceni za ovu magiju.
    Fener mi obori onaj lep kosarkaski tiket, ja stvarno ne znam koji je njima kurac...

za veceras cu opet da odigram 4 tekme , mozda igrace, mozda ovako, pa sta bude. Ostavicu kad smislim.

13. Vidim sad na fejsu neki likovi kao prodaju dojave i ne traze nista unapred. Uslov je da im slikas licnu kartu lolo.
    Sta je sad tu fora?

14. Ko bi mogao da prebaci normu večeras ?
    Bogdan 17,5
    Kinsi 14,5
    Lovernj 11,5
    Musli 5,5
    Milutinov 4,5
    Gagić 3,5

15. Lovernj manje, Kinsi preko, Gagić preko, Bogdan preko

16. Papete, naprave ličnu kartu sa tvojim imenom, tj falsifikuju, i naprave bilijardu akaunta na onlajn kladionicama. Uradili su tako jednom liku iz podgorice, zadužili ga hiljadu i dvjesta dok ih nisu provalili.

17. Mislio sam da je nesto na tu foru... Pregovarao sam s njim i kaze da ce mi se javiti sutra da mi da dojavu bez licne karte lolo
    Naravno sa laznog fb. Cime se ja sve zatupljujem kad treba da ucim...

18. PARTIZAN LOK.KUBANJ bezh 2

GALATASARAJ ŽALGIRIS bezh 1

Ukupna kvota: 1.69

Уплатио сам на моцарт картицу 1000 дин, на којој никада нисам имао успеха. Ово је први тикет после много времена, уплатио сам 100 дин, значи добитак 169 дин. Да разбијем малер.

Ако ово паднем, одлазим да чувам визоне.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.