Кладионица

1. ма гледам квоте на сајту, у олимпу су веће...

и да ..

ставио сам и АЛБАСЕТЕ 1

2. Evo mojih predloga:

NAC Breda - Groningen 1 @2.3
    Stad Brest - Lil 2 @2.1
    Everton - Fulam 1 @1.7
    Nirnberg - Verder Bremen 1 @ 2.5
    Vest Bromvič Albion - Arsenal 2 @1.8

Bomba dana:
    Spartak Subotica - Metalac Gornji Milanovac 2 @4.4

3. može obrazloženje za metalac? :)

4. Moja bomba dana:

Frajburg - Bajern KEČINA kvota 5.5

5. Pa secas se da sam prosli put ostavio tip na njih protiv ofke. i doslo je. Znaci dokazali su se kao muljaci :) Sa Spartakom su igrali samo jednu utakmicu koju je dobio spartak,tako da nema nikakve tradicije niti dokaza za ovo..
    pogledao sam poziciju spartaka,njima ni pobeda ni poraz ne znace bas nista,pa reko mozda oce da uzmu koju paricu na ovu skupocu malo li je :D
    Dakle,cisto jer se metalac dokazao kao muljac,pokusavam da ih otkrijem :)

6. Oksford-Kruv....X-1.....Sigurnost 9/10....Decko je vec sedam utakmica pogodio za redom prelaze,prvih 5 nisam pratio,sestu i sedmu jesam...kvote su uvek od 3 do 6 najvise.Da li gadja ovako,pa pogadja,ili zna,nemam pojma,ja sam ispostovao za 1000 din.Ko hoce neka ubaci na tiket...

EDIT: BIla "dojava" na Ermis dvojku,Kipar je u pitanju,kazu ludnica koliko para je uplaceno tamo na njih...25. minut,0-2...U Mozzartu smanjili sa 2.70 na 1.75,i moglo samo 500 da se igra.Jbg,saznah to dok sam uplacivao tiket,a pocelo vec...

7. jebiga, već se priča o oksfordu na netu, već počinje da smrdi na zajeb.

8. već počinje da smrdi na zajeb.

PU,kud ne ustadoh sa stolice pre minut,sad se ne bih nervirao...Sad kad sam video ovo,mogu da se oprostim od 1000 din. :)

9. ma svejedno, i ja ću da uknem 500, pa šta bude :)

10. Arsenal se roka na ovu kvotu u svim mogućim igrama. Kladionice se kockaju, ali mislim da će ovaj put one povići kurinu.

United naravno, sačekati postave i ako ne igraju ni VIdić ni Ferdinand rokoti GG/GG3+ i Tim 2 2+

11. oksford 1:0...
    a, pa umalo da me zajebu. igrao sam ja i čistog keca, ko ih jebe.

12. Prosto neverovatno.Kako okacim ovde nesto sto cujem,to ne dodje... -.-

13. Настави да качиш.
    Ако кажеш да лик има одличан проценат погодака, ја ћу покушати још који пут, мора да дође. Верујем да нас не ложиш, пошто је она једна дошла.

14. пошто је она једна дошла.

Ovo je drugi lik..

15. Prosto neverovatno.Kako okacim ovde nesto sto cujem,to ne dodje... -.-

brate pa nemoj kačiti ovdje, već nama koji smo ovdje standardni pošalji na PVT... C/P ne uzima puno vremena...

ja sam odigro keca i meni dosta od od oksforda, no me sjeba arsenal mame im ga nakarabudžim

16. Јанко краљу, пуко си 200 евра! то бре!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.