Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
sta sam rekao za veronu...
koji kurac, dali dva gola za minut
kud ne singlirah Veronu, padoh neku košarku au jebote, padnem 2 tiketa za jednu, onda ubodem 2, pa opet padam 2 za po jednu, aj sad da se nastavi krug
Evo mojih tiketa.
Sampd. - Milan pX
Newcas. - AVilla pX
Osasuna - AMadrid pX
Nant - Ren pX
Maritimo - Belen. pX
Drugi tiket:
Kijevo - Katanija od 0-1
Nant - Ren od 0-1
Olhanen. - Gil V. od 0-1
Brondby - Aalb. od 0-1
Treći:
Inter - Kalj. 1
Norič - Totenh. gg3+
Ajntraht - Verder 1
Sampd - Milan 1x
Udine - Atal. 3+
Lacio - Sasuolo 1
Betis - ABilbao 3+
Lil - Lion 1
EDIT: koji sam nemač pojma.
Teшка срца се слажем са Газимудом, Партизан данас МОРА да добије како би повратили сигурност у своје редове и како би повећали шансе за Ф4.
Ma jedi govna.
Igrao sam dva na partizan, isto i h2, 2i-, samo -, mislim da će biti nekih 70-68. A boli zvezdu kurac, bolje da partizan bude drugi nego četvrti, da se ne ukrštamo odma'.
Lil je za iks, juve iz iksa, trabzon kec, lacio iz iksa, atletiko 2i2-3, porto kec, ostale koje sam ganjao po tiketima su počele, pa da ne pišem.
igrajte Lil - lion - 1 ili 1-1
odigram na lajvu
norvic - 1 pred kraj poluvremena
bilbao - rest match 2 kad je bilo 0-1
i cekam lil 1
za dve crvene
i
lil 1-1
valensija x-1
osasuna x-2
porto x-1
Haha, crni trabzon, iz dvojke u keca. Mislio se da vam kažem da probate uživo ko ima para na lajvu, i vidi... klasična turska nameštaljka. A dobro, nisu odavno, bio je red.
sad slabije rade preokrete
obicno idu na iz keca u iks, ili iz dvojke u iks
Cobresal 2
Banfield H1
Aurora 1
FMP 2&-
kvota 48
Jes da su 2 vec prosle i vecina pocela, al jebi ga, ne stigoh ranije da okacim :(
http://imgur.com/iZnofWV
Ау. Баш штета што ће те изгледа само мртви Фенер сјебати, као што је и цели свет данас вероватно.
Надајмо се да ни Наполи неће претеривати, па да ти буде колко-толко лакше
Ја сам се тотално разочарао у овај спорт....
Мушки, дал може сутра двојка у Атини?
Imao je ortak sistem da odigra turke
5 njih, poluvrijeme protiv favorita u sistemu 2/5... Fino je prolazio, nije sad imao neke velike pare od toga, al bio je u plusu, 10 ,15 eura skoro uvijek... al onda je krenuo vece pare da ulaze i prokockao to sto zaradio.
Тешко. Бар ја тако мислим. Паклена атмосфера+променљиви Јунајтед = 1х, на врло лепу квоту 1.6
Него мене овај Дортмунд више јебе. Не знам дал могу до победе ?
Nouver, zaboravio si Šćepakadabru :)
У то јесте ! Онда кец без дилеме лоло
Real protiv tradicije. U poslednjih 25 mečeva u nemačkoj, bilans im je 1-6-18...
http://www.betting.sms-oglasi.com/
Ево вам овај курац, ја не знам шта је не разумем се, ваљда неке дојаве. Правио мој другар па да му учиним и изрекламирам га мало да вам отме паре.