Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
hahahahahahhahaha sto ne rece prije
Ima na mocartu?
Da.
Pa ja ga ne vidim na netu, kako da singliram to cas lololo
https://www.mozzartbet.com/sr/live-bet#1303217
hahahhahahahha
Nikolas.
Mislio sam za dikaprija :D
Ali ako ima za dikaprija daj da povezem torontoa i golden state..
jebem ti zivot vise ,nastavljaju da me jebu svi ,morala je naravno to biti poslednja utakmica ,da bih se lomio ceo vikend i jebao sa idiotima ,a pare nikad potrebnije nabijem ih na kurac sve ,zivote kurve pogledaj me ,nastavlja se agonija
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1548-5665975-1166
Идиот си што ниси бранио.
Друг ми јутрос прича, јуче гађао тикет на 40 динара:
Ајакс х-2
Гронинген х-х
Салцбург 7+
Хофенхајм 7+
и Реал 1-2. Реал сањао, само због тога и отишао у кладионицу. И све ишло, чак и Реал на време изједначио, имали још 10 минута... А добитак 268 'иљада. Пој'о тикет, опростио се од повраћаја. :)
Ономад ја на селтик - ајакс за 'иљаду евра, он сад за две и по. А једном ћемо тако да усеремо моцарт, кад се најмање нада!
Шта беше ти чекао на Селтик-Ајакс, тј како је било, нешто ти је ишао резултат до пред крај?
Играо т.р. 2:0 и ајакс га да у 90+3 чини ми се.
Ова тема је плакала те ноћи, мени мука кад га се сетим што немам никакве везе са њим. Не могу себе да замислим у том стању...
у деведесет четвртом, и одмах после гола судија свира крај, нису ни изводили с центра :)
лоло, како си преживео то, али стварно?
Ја једном кад сам пукао у задњем минуту за неку да кажем сићу, сањао сам како шутирам у дупе Ибрахимовића на сред Парка Принчева. :)
Kako se to radi?
Ako ti je ostala samo ta utakmica za dobitak samo singliraš suprotno. I onda si na dobitku u svakom slučaju. To radiš naravno ako je dobitak vredan cimanja.
Мала њему квота била, ако није био неки већи улог, није имало смисла бранити.
Pa nek je stavio i 300 kinti na dvojku, bio bi u plusu bar 200,300 kinti cisto. I to je bolje od krompira.
Gazi pricaj nesto izvuci me iz gomnova leba ti :*
Ima nesto za sutra?
Ima za nocac, sutra cu da vidim za sutra. Znaci ovako neko moje misljenje iz enbea lige, koje je cvrsto zasnovano na cistom osecaju i minimalnom poznavanju timova i igraca koji tamo igraju.
Vasington - Memfis dop> @1.6
Cika go (hhehe neki se lik skino) daje vise od 91,5 @1.85
Majami daje vise od 104,5 @1.85
Dosta ti je to, kvota 5,5.
A ako si bas alav, dodaj i Portland - Lejkersi manje od 222.5