Кладионица

1. http://i.imgur.com/0m20eZJ.png

Jbg, nisam imao pristup kompu, samo preko fona.

Ovo sam igro, tuca me argentina.

2. Ubacih zadnju kintu na srbiju, amo srbi!

3. Portland 1
    Sakramento 2
    Golden Stejt 2
    Indijana 2

4. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1087-6832696-1167
    AJMO GORDI ALBIONE

išao do kladže duplatim NBA i ostao da gledam ENG- DEN i dadoše ga fala Bogu

5. čestitke Larry i Šeko :D

6. Hvala, takođe. :D
    A vidi ove smrdljive Argentince što nisu mogli da uvaljaju gol Rumunima. Pfff.

7. Takodje Bandi, čestitke Leri

Digao sam 8100 na srbe, i da sam branio argentice sa 1000 imao bih još 4000, al sam pička. Ionako bih pao na tom tiketu. JEBAO SAM KLADIONICU JAKO.

Podjem u bg i dobijem pare, to mi se nikad nije desilo

8. Aukurac, dje sam turio tiket da slikam jebo me lebac krvavi...

9. Ko ima nekih 400 kinti,savetujem dao dradi sledece. Da napravi tikete 2 tekme po GG3+. Sve kvote su bruka,a vecina ce shvatiti ovo ozbiljno..
    Preporucujem tekme: hrvata, luksemburga, belgije, madjarske, turske, welsa..

Samo Luksemburg razocarao mamu im jebem. A jos jebem majku sebi sto sam odusatao od ovoga i odigrao jedan jaci tiket i jedan sa golovima.

jaci je oborila Argentina, seme joj zatrem, drugi sjebali crnogorci na 2+, a treci sjebali Urugvajci sunce im jebem, trebalo mi 3+

Kakav fejl dan, ovo odavno nisam imoa.

10. Jebeni PACERI su ubacili 8 poena.
    KAKO JE JEBENO MOGUCE DA PRI ZDRAVOM RAZUMU UBACI JEDNA CELA JEBENA EKIPA OD 5 IGRACA 8 POENA U JEBENOM NBA-U DE JE SVE SUV TALENAT?!
    Navodno.

11. nevera kako loše odigraše

12. dobijamo irce,mladi dobijaju belgijance.kvalitetniji smo u oba slucaja.moraju sada da se dokazuju.i gana dobija crnu goru.nema ko da da gol za crnu goru.ukrajina ameri 1.

lepe kvote bile.jos turska 3+ i promasaj polajke iz x.isilovao za mnogo para.
    danas takmicenje koja mozda i ne postoje.
    vingur rejkjavik 2 i 3+.redovno igraju na golove.srbija protiv ceske 1.kada su vec svi ispostovali.

13. Има неки лик, запамтио сам га читајући вести о Звезди на Б92, који већ недељама пише како игра на Џенкинса да ће дати више поена, и увек се после јави да пизди од муке, али не одустаје.

Мислим да је Ђенка и јуче подбацио. :)

14. Jel to treba da bude romantična priča ili šta ?

15. Да, појебали сте се на киши после.

16. Ne seri da je to tvoja keva uplaćivala ?

17. Pejsersi bili navlakusa cista sinoc 1.6 kvota protiv Bobsa, buksi su znali nesto sto mi nismo a i Dzeferson ih jebo pravo

Nocas:

Sparsi-Hit niko nije kilav u obe ekipe 1 1.75

LAL-LAC FIX DANA doh2 1,65 6,5

Prevelika kvota na Fener treba probati H2 takodje na Milano H2 jbg to je

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.