Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ZENIT
BURSA
ZAGREB
BRAGA
BENFIKA
Moram malo da se raspitam o betting exchange fazonu. Nešto me to počelo zanimati, moraću dobro da izučim da ne gubim pare bezveze.
Sta je to limune?
Шта је то?
Pa fazon da nudiš sopstvene kvote ili kladiš se na kvote drugih ljudi, koje su veće jedno 30-40% nego kod regularnih kladionica. Sad ima tu tooona da se objašnjava, google u ruke i polako, bolje ćeš razumijeti nego da ti ja objašnjavam (i to pogrešno :D ) http://www.betfair.com/ najpoznatiji sajt za to
pa ja na ovom sajtu ne vidim nista specijalno sto se razlikuje od kladze.
Ponudili meceve,stavili kvote (i one su cak slicne ovima kod nas).. Sta je onda tu specificno?
Kažem ti, čitaj više o tome, ti nudiš sam svoje kvote. ma nauka čitava
Limune...batali to :D
ajd provjerite ovu utakmicu za sutra
1860 minhen - memingen?
blokirano na dosta kladionica!
Ovo sam nažvrljao na brzinu za 50 kinte.
MK Dons - Peterboroug GG
Empoli - Reggina 0-2
Tours - Nantes 0-2
Braga - Rio Ave 1
Ferreira - Benfica 2
Valladolid - Girona FC 2-3
kvota 18.47
Bogu hvala, prođoh i ja konačno! :)
Evo šta sam odigrao:
Videoton - Debreceni - 1 (1.7) 2:1
Munster - Schalke - 1&3+ (2.7) 3:0
New Jersey - Washington - 2 (2.35) 0:3
Senica - Spartak Trnava - 1 (1.8) 4:0
First Vienna - Hartberg - GG3+ (2.05) Trenutno je 1:2, ali više mi i ne treba.
Ajaccio - Reims - 1 (2.05) 3:0
AZ Alkmaar - Vitesse - 2-4 (1.5) 3:1
Sve se ovo igralo još u petak, i išao sam da podignem pare bez Frst Viene, jer je bila odložena. Međutim, rekoše mi da se igra u ponedeljak tj. danas i da moram da sačekam.
Mislio sam da ću pasti, ali prošlo je da ne može biti bolje.
Trebalo je da bez te utakmice podignem oko 3 hiljade. A ceo dobitak mi je 6.792 u Tašu.
Sad se lakše diše. Neću više smarati Gazimuda, Dzankija i ostale da mi predlažu utakmice. Odoh da podignem pare.
Aj što Bursa jebe al' što uši zavrće....
Ujeba me Bursa. Sreća pa se ogradih
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1497-5015047-861
hahahahaha lakse brate, drago mi je k'o da sam ja prošao
Buri, kako je tek meni drago!
Ali već sutra ću da pitam nekoga od vas za neki singl.
Drago mi je da je i Gazimudo juče prošao, pa će sad da se bakće jačim kvotama.
Švicarska 1, hokej, plej-of
Cug - Davos 2 @2.10
Davos vodi 3:0, mislim da se neće zajebavati, a i imaju snagu da osvoje prvenstvo...
Dobili u Cug u prošlim utakmicama redom
3:1 i 6:1 kod kuće i u gostima 2:5.
OOOo Ljakse svaka cast!!!
Posto si probio maler,sad imamo jos jednog tipstera ovde :D
Srecno skocko! Bravo za onaj tiket sa bursom.
I interesuje me gde je onaj sto puce 100e na bursu?
jebeš to... ja omašim samo bohum oba daju go za 30 maša... a tako lijep tiket
Buri, pao sam i ja Bohum, za plakanje....
ajd provjerite ovu utakmicu za sutra
1860 minhen - memingen?
blokirano na dosta kladionica!
pre 7 sati
Odigrali do sad jednu tekmu. iz x u x,doduse 3:3 je krajnji rez.
evo vidi: http://www.soccerway.com/matches/2011/03/22/germany/regionalliga/tsv-1860-munchen-ii/fc-memmingen/966330/head2head/