Кладионица

  1. ceo dan slusam shakiru,dobrog sam raspolozenja ,dobar je znak ,jebe se mocart veceras

  2. inace dzankela moraces da prodjes obezbedjenje koje sam ja mu platio od mojih para koje sam dobio preko deranje tips, srecno ti bilo vrsenje nuzde kroz nos preko slamcice pozzzzz

  3. Pol manje, Vol više, Liverpul 2 i Tim22+

    isto IND- WAS valjda više od 183.5 ili spustite granicu, nisu oni bogalji takvi
    Milvoki- Arizona 1
    Klivlend- Minesota manje od 8.5 (bejzbol)

    mislim da bi ovo trebalo da dođe jebemliga

  4. ArminVanBuuren
    TIP DANA:

    LAZIO-VERONA tim1 2+ i GG 2.3

    60.min doslo ,ko je ispratio,pridruzice se deranju u sutomoru...

  5. Pu koji sam maler sto mu majki jebem u picku ja. Igrao lacio 3+ i rekoh ajd da stavim od 3-5 bas fino povecava kvotu (sa 1,5 na 1,85) i govna u 93 imaju penal i odbrani ovaj i dade ga iz odbitka.

  6. Знао сам да ће бити голова, али сам имао храбрости само за гг :)

  7. Igrajte uživo da će liverpul da da još jedan gol, ili dva, a u sledećem kolu siti i liverpul 1-1i4+ ili 4-6, 5+ na obe, moraju da jure što više golova sad.
    Jbg, nisam stigao da postavim za liverpul, bio sam ubeđen da ide 2-2i4+.

  8. Golovi gost više od 4.5 kvota 3.2, pobednik ostatka meča na trenutnom 0:3 rezultatu je 1.8, ovo drugo sam ubeđen da ide.

  9. Utera mi kristal palas i istovremeno mi zaokruži tip 2-2i4+, al' mi izjeba lajv.
    Edit: au sine, od 0:3 do 3:3, jebem ih u usta baš. Za vikend spartak moskva x2 na jednom, ajaks na drugom, sad liverpul ovako, bataljujem do vikenda.

  10. au kakvi retardi o da li je realno

  11. HAHAHA DZANKI PROBAJ NISI NI SVESTAN STA TE CEKA HAHHA IMAM VRLO SKUPO OBEZBEDJENJE KOJE SACINJAVAJU JEDAN CRNAC I DVA NORMALNA COVEKA A U STANJU SU DA DEFLORISU MALE KRHKE DECAKE BEZ MUSTACA KAO STO SI TI I GENERALNO FEMINIZIRANE LJUBITELEJ BELOG SPORTA
    NAPIJTE SE ZELENE NERETVE ZA MENE KAD GOD POGODITE NEKU KVOTU NA TIKETU ZA BOLJE SUTRA IGRJATE NA KLIPERSE NOCAS HEJ VI BISTRI BELI DAAAANI BELI DANI TAMNE NOCI DAL CE MOJA PUSTA ZELJA IKADA NA RED DOCI DA IZADJEM VAN

  12. Ahaha. Koji si ti car sa ovim upadima

  13. Deranjev kod.
    Kako je iskusno i skoro neprimetno ubacio i tip velike sigurnosti u te svoje pretnje da se i mi malo proveselimo s dobitkom.

  14. Нисам пратио утакмицу, ал сам пратио резултате до 3:0, требало ми Ливерпул 2+, на крају погледам 3:3. Шта би друго човјек реко, већ кладионице. Квота на Ливерпул је била и ивше не добра, супер тип 1,5.
    Што би један лик рек'о, инече мој добар друг, УЕФА је легални спонзор кладионица...

  15. ma to je fudbal ljudi,pa evo kad smo kod liverpula ono u ligi sampiona protiv milana je l' i to namesteno?
    Kao sto kazu lopta je okrugla,jebiga,jurili,ispali glupi,sad neka puse kurac.

  16. Realno jeste to fudbal , al u istanbulu je bilo celo poluvreme i to je jebeno finale lige sampiona, gde su igrala dva velikana. Ovo je jebeni kristal palas koji je 9 minuta nadoknadio 3 gola minusa..

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.