Кладионица

1. cska makabi 1 lagano bez problema cak cu i traziti da mi isplate pre nego sto krene tekma mrzi me da cekam 24 sata

2. Што подцењујете велики Гронинген ? Какав АЗ, какви курчеви?
    х2 на квоту 1.85 улази ко из пичке ! Ришарио Живковић и Филип Костић убацују по један комад.

едит : Што прекинуше Лудогорец ?
    едит 2 : Ево га, наставише

3. Jbt, prve dve prosle, treća X na poluvremenu. A kopenhagen što je vodio sad gubi. Bedara da padnem samo na njih bem ga.

4. Tilmo ajd batali više kladionicu koji ti je kurac

5. Dobro je, pao sam na dve lolo

6. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1105-7657202-1187
    Да Бог да испали у другу лигу и не вратили се наредних 10 година маму вам јебем неспособну

7. Da Bog da i mene sjebala govna.

8. Vašington - Indijana 1 (1,55)
    Klipersi - Oklahoma H2
    West >14.5
    Ariza >13.5
    Durantula >32.5

9. SPREČILO ME NEVREME DOSTAVIM DOBITNI IND 2 I WESTBROOK MANJE JBGGG

10. meni je malaga-levante takav x, stavise mislim da ce 0:0 da odigraju

11. meni je malaga-levante takav x, stavise mislim da ce 0:0 da odigraju

+1
    Мада у међусобним дуелима нису одиграли ни једном Х, тако да је х2 на квоту 1.9 и више него примамљиво и реално.

12. to i ja gledam je l realno nijedan x ahhaha

odigrah cska nadala djokovica ivanovic radvanska i neke dvoznake norvezani i sta kurac,cisto da povecam kvotu, mislim da su poklon nadal djokovic i ivanovic

13. Grunu kisa pa neplanirano svratih do mocarta, da imam kinte verovatno bih singlirao ovo, ali posto nemam sve je stalo na jedan socijala tiket.
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1213-4881646-1188

14. bravo anci moja, izgleda je nasla kvalitetan pimpek hehehe

15. 2 iksa probajte

okser-nensi
    la havre-arles-avingon

16. okser nensi iz keca u iks

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.