U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Meni umesto Barse 1 otkucala Zlate Moravice - Senica 1, ovi nisu pobedili sto godina..
Ostavio pa šta bude....
Meni umesto Barse 1 otkucala Zlate Moravice - Senica 1, ovi nisu pobedili sto godina..
Ostavio pa šta bude....
Au brate u medjusobnim duelima jedva izvlacili x a ne pobedu, ja mislim pobedu da nisu imali do sad, kad dobise a barsa x , izgleda da je stvarno istina sto se kaze ne menjaj kad ti pogresi tiket...
Otisla cervena na Ozila i ekipu....
a lepo sam rekao do SP nista.
http://www.etoro.com/blog/wp-content/uploads/2014/02/foregin-exchange-greed.jpg
Ja na primer, dobijem pare, čekam da ih potrošim, previše sam situacija vraćanja novca video da bih se gubio nešto posebno. Ovaj vikend NIČ neću igrati, pratiću rez. to stoji, i Barsu - Atl.Madrid sam gled'o, ali igrati jok. Eventualno jedan dva tiketa.
Игао са Арсенал, Реал, Барса, Бајерн. Победа и 3+
Нећу ваљда само да паднем на кепеце.
I na arsenal si pao
А добро, и Арсенал продао.
I mene sjeba arsenal, dabogda hul osvojio. A na jednom cekam jos lion 2.
Na tenisu me ona nasa krava sjebala igrao gemove hendikep i da je 6:3 izgubila prosao bi
nadal 1
real 1
barsa 1x
lovcen 1
arsenal prolaz
i udine 1x
sa 500 din malo manje od 2000, rekoh kad me krenulo da probam malo i ovako, hteo sam i da doniram nesto za ove poplave, posto ne verujem ovim smsovima, rekoh obezbedice to di natale i uvek mora zadnja da me jebe, vode 2:1 na poluvremenu ja sve ok i prime u 53. i 55. min 2 gola od jebenog mihe, posle sam izludeo isao i da branim, tu puko 400 din, i ko za inat udje na kraju jebem ti srecu ludu, i taman zavrsi kad je zakljucala kasu, ne mogu da podignem bez dinara ode sve ovo sto sam branio ne mogu da podignem plus, ode vece u kurac...
inace veliki di natale het trik najveci gospodin fudbala
Имам "дојаву" 2-1. Сад су мени јавили, наравно, као и већина дојава вероватно неће доћи. Али ако неко хоће да проба тј баци паре, нека ми пусти пвт да му јавим.
Ја ћу спортски 200дин, да ми не буде криво ако случајно дође.
Tilmo, znaš za onu, ko ponese kajaće se, ko ne ponese kajaće se?
Krutijbem 3 puta preokreno! JEBE ĐOVAK JAKO!
Ови који су добили дојаву, ако прође очекујем да часте неком украјинком и тикетом од 50 динџи. :)
Pusti mi pvt.
Imal neko predlog za veceras kosarku dva igraca i konacan rezultat ili plus poena.
somi brate, Real doh1 i Indiana 1 cao
Која би фора била да Макаби освоји лоло
Пошто је блокирана текма у Моцарту, контам да сви уплаћују то. Ево да кажем и овде, Сантос-Атлетико 2-1.
Ја био да уплатим али нисам могао, друг уплатио у Максбету малопре.
Али нешто контам, ја да држим кладионицу, договорио бих се са другим кладионицама, пустимо буву за неку дојаву, две клаџе рецимо блокирају то намерно а пре тога спуштају квоте, да навуку што више људи, онда сви похрле у ту трећу што прима окладе и уложе милионе на нивоу Србије. После клаџе поделе кинту и оду да јебу Бразилке од наших пара.
Pa ja sam i ubedjen da vise od pola dojava i pustaju kladionice.