The true worth of a man, is not measured by what he does for himself,
but what he does for someone else.-Branko Stankovic
San Antonio-Dalas 2 @ 2.75 (ko nije muskarcina h2 4,5 @ 1.85)
San Antoniu ne igraju Lenard,Spliter,Mils veceras....Djinobili je igrao kao govno u pripremnim, izgubili su zadnjih 3 od pet i 2 igrali na produzetke. S druge strane Dalas pocinje da lici na ekipu iz 2010/11, vratili su Cendlera, vracaju Bareu, + Parsons, Jeferson, Nelson, Vilanueva, pokriveni su na svim pozicijama. Jedini su SA zadali probleme proslog PO i mogli su da ih i izbace. Uglavnom sad su jaci dosta iako ih niko ne spominje, kvota da osvoje je 35 pa bi moglo tu isto da se stavi koji dinar. GADJAM U GLAVU OVO!
New Orleans- Orlando doh1 6.5
Orlandu ne igraju Oladipo i Frye, neki igraci su roviti Gordon, Ridnour i sl...Uglavnom NO je poceo da lici na nesto, odigrali su dobro pripremni dio, igraju svi veceras, +Salmons i Asik, jbg sta ces.
U sustini odigrajte ovo i obezbedite slavu ako sad slavite jednom ko ljudi a ne stalno: "E nestalo mi soka u tetrapaku od jabuke, e nemam cackalica, e idi kupi jedno kilogram piva i ostalo, agosti stigli vec"...
Vučević +
Harden (u mozzartu 26.5) -, treba preći sa droge sad na košarku mnogoe 27
Hjuston 2
Dalas probati hendikep a na nekom i čisto 2, ne igra Lenard
Ariza -
Buzer +
#jebanjemozzarta
http://i.imgur.com/NZXZnNT.png
pa to se igra za vikend jbt ja?
Ел данас почиње ен-бе-а?
Ne znam za NBA, ali znam da je ovo sigurno
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201407/147776/anigif_enhanced-buzz-31256-1405694481-17.gif
U ponedeljak igraju Kroasani.
Fala nikolase, ce ispratimo :)
but what he does for someone else.-Branko Stankovic
San Antonio-Dalas 2 @ 2.75 (ko nije muskarcina h2 4,5 @ 1.85)
San Antoniu ne igraju Lenard,Spliter,Mils veceras....Djinobili je igrao kao govno u pripremnim, izgubili su zadnjih 3 od pet i 2 igrali na produzetke. S druge strane Dalas pocinje da lici na ekipu iz 2010/11, vratili su Cendlera, vracaju Bareu, + Parsons, Jeferson, Nelson, Vilanueva, pokriveni su na svim pozicijama. Jedini su SA zadali probleme proslog PO i mogli su da ih i izbace. Uglavnom sad su jaci dosta iako ih niko ne spominje, kvota da osvoje je 35 pa bi moglo tu isto da se stavi koji dinar. GADJAM U GLAVU OVO!
New Orleans- Orlando doh1 6.5
Orlandu ne igraju Oladipo i Frye, neki igraci su roviti Gordon, Ridnour i sl...Uglavnom NO je poceo da lici na nesto, odigrali su dobro pripremni dio, igraju svi veceras, +Salmons i Asik, jbg sta ces.
U sustini odigrajte ovo i obezbedite slavu ako sad slavite jednom ko ljudi a ne stalno: "E nestalo mi soka u tetrapaku od jabuke, e nemam cackalica, e idi kupi jedno kilogram piva i ostalo, agosti stigli vec"...
ovo mi je sestra
https://www.youtube.com/watch?v=j0BqIuewH-E
a lejkersi - hjuston?
Slaba ponuda za večeras, ali vredi pokušati:
Genk - Lierse >>> 1
Sasulo - Empoli >>>sns KIXVPPX
Dukla- Pribram >>>sns KIXVPPX
Nant : laval 1
Bornmaut : vba x2
Diuzburg : keln 2
Herakles : emen 1
zasto koji kurac meridijan ne daje pojene igraca da se igraju
uvek je davao
no dobro
Vučević +
Harden (u mozzartu 26.5) -, treba preći sa droge sad na košarku mnogoe 27
Hjuston 2
Dalas probati hendikep a na nekom i čisto 2, ne igra Lenard
Ariza -
Buzer +
nzm svima je hjuston favorit ogroman, deluje mi kao da ce lejkersi da se koprcaju iako su im svi povredjeni, mozda se cek desi da izvuku pobedu...
a Deranje ti si
xeex
dajte ti i bandi za sutra procenu, ovo veceras je sitno..
ja odigro ovo, ako bog da sutra uplacujem sebi letovanje na petrovaradinskoj tvrdjavi
http://prntscr.com/50n3m9
KOLIKI mi je HRVACKI kurac uvalio Karlovic, jebem ga u usta. Ej, njemu lik napravi 4 brejka, prvi put cujem za coveka. tuga.
A imao sam perspektivan tiket. Evo vam preostala dva.
Liverpul 1x i 3+
Celzi 1+pp i 2+drugo
Lezton 3+
Genk 1i3+
Vitese 1-1 i 3+
Cesterfild 2+pp
Austrija W 1+pp i 2+drugo
Celzi 2
Svonsi x2 i 2+
Genk 2+pp
Mk dons gg4+
Vitesee 1