Кладионица

1. Sanjah pre neki dan Arsenal - Sautempton 1-1..
    Pa ako neko igra tiket za kaptura eto mu loloko.

AL NEMO BUDE POSLE SALE ZLOJAVA

2. DAL ARMANI MILANO DOBIJA BAJERNA DANAS?

3. Evo vam fixeva danas.

Ovo je za 100 jura sve, trust me.

Partizan x2i0-3
    Jang bojs x2 i 0-3
    Celzi 1
    Cska moskva hokej 1
    Partizan basket 1
    Arsenal 1

Zatim kombinacije
    Celzi 1i2-3, Arsenal 1xi2+, Everton 1+1, Seltik 1-1ih1,Bordo x2i0-2, Standard 1i3+, Zulte 1-1i3+, Vosa x2i2+, Radnicki nis 1xi0-3, Kortrijk 3+, Partizan 2i2-3, x2 i0-2 (oranica na Vracaru, kapiram bice preslikano kao u Pazaru).

4. Como-Alesandria izbacena u 90% kladionica kod nas u Mocartu stoji jos treba probati 1-2/2-1

5. Partizan - Jevreji 2i+ (150,5) je 4.6 u mocartu, valja probati.
    Jeste, igra Mačvan, igra Pavlović, i Milosavljević isto, al' pitanje je koliko mogu dok se ne uklope, a primamljiva je kvota. A i Tepić jbg.

6. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1105-8647720-1245
    Пожурите док не буде касно, све најбоље Вама и Вашим породицама, поззз

7. Знам, зато и кажем хехе

8. Е Јоветићу јебем ти маму ја баш, сад си наш'о да га даш, мрш !

9. DAJ GA EVERTONEEEEEEEEEEEE

10. Samo da jebem mater Sautemptonu kome se baš na ovoj jebenoj utakmici povredi 60 jebenih igrača i ne mogu da utrpaju gol ekipi kojoj je jebeni Naćo Monreal levi bek a Mertesaker jebeni štoper. Nasisajte mi se jebenoga kurca. Eto.

11. Ovo je za 100 jura sve, trust me.

Partizan x2i0-3
    Jang bojs x2 i 0-3
    Celzi 1
    Cska moskva hokej 1
    Partizan basket 1
    Arsenal 1

Oce debeli da dobije srcku ako odem da mu trazim kes? Mislim hoce onda imati za Pavlovica? Nabijem na kurac Daloa, kad je zakucao,pomislih nema teorije dizgube. Izbise mi 80 hiljada iz dzepa, za bombone nemali majke im ga...

12. O fala kurcu presvetome!
    http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830449200157&pin=3783
    Tadija i Deron braća ispoštovali maksimalno.
    I naravno, kako da prođu 2 tiketa a da me ne sjebe neka glupost:
    http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830449200159&pin=2182

13. Jesi i ti baš isto odigrao ili kako? :D
    Inače, danas ću najverovatnije ovo ispratiti za neku finu kintu:
    Portland - Indijana 1
    GS - Nju Orleans preko 205.5
    Njujork - Klivlend ispod 197.5 (deluje mi kao poklon)
    Makabi - Alba 1
    Fener - PAO 1
    Na 1500 dobitak 10 somova.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.