Кладионица

1. daj print, mucim se danima :(

2. Poslao sam im mail, ne odgovaraju nista...

3. naredno kolo, seria b, varese-crotone 2-2. prelaz mozda nije 100% siguran, al rezultat jeste.
    pozdrav iz severne italije, i nema na cemu :)

4. ako golman ne saradjuje, sudija ce, tako da mozete i da se kladite na koji crveni karton ili penal, mada to nije sigurno.

5. hvala nibbler ispratice se govoris tacan rezultat 2:2 je l ?

6. rezultat 2:2 ili prelaz 2-2?

7. ako padne nije italija daleko brodom za cas hehe

8. gde sad i kako odigrati, nema makar ni kvote

9. jebem ti koji ste primarijusi, zao mi da vas navlacim stvarno bi ulozili. oladite malo od kladionice, ne valja, cini da pocnes da verujes svakakvim na internetu :)

10. da, verujemo ti. Evo upravo sam ubio baku da mogu da joj skinem zlatnu kajlu sa vrata i da ulozim.

11. Armine, tek sad sam izvalio da drzis nacistu Amona Geta na avataru.
    Sto njega stavi brate ?

12. druze ja hranim dvoje dece od ovoga, zamalo si ih ostavio bez mesecnog budzeta za osnovne namirnice, sreca pa nema jos u ponudi ! srami se!

13. stavio sam jebeni reminder da ne zaboravim u toku nedelje MURS

14. da, verujemo ti. Evo upravo sam ubio baku da mogu da joj skinem zlatnu kajlu sa vrata i da ulozim.

HAHAHAHAHAH

15. zato sto je najludja glava hh 88 ss

16. stavio sam jebeni reminder da ne zaboravim u toku nedelje MURS

hahah... al ozbiljno, 4. lajbnicov zakon je da tacna dojava na internetu fizicki ne moze da postoji.

17. nastavio bi da lozim, ali ne mogu toliko da dzankerisem. sta on bese radio, lozio da poznaje golmana nekog? :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.