danas preskacem.. A tip je da macester siti i liverpul igraju 5+.
I jos poslednji post na temu derbija i nesrba. TO sto si rekao da je cinjenica da mi imamo mnogo vise NESRBA je prica sa severa koju je izmislio savija. JA ti kazem da mi ostavis 5 dokaza grobarskog nesrpstva.
neko je rekao da ga boli kurac za bivse igrace zvezde sto su presli u islam ili otisli u FK tirana. A zasto vas onda boli kurac sta radi BIVSI igrac zvezde,koji je sad u partizanu,i koji hoce da brani u LS,i da se preproda?! TO vas tangira jel?
Presmesne su mi te price oko vere i ko je veci srbin,kao ono NAS JEDAN MOZE DA PREBIJE VASIH 10... Mislim ljudiiiiii,nismo prvi razred..
JA nisam vernik i bole me kurac i za veliku subotu i za uskrs i za bozic,i navijam za partizan,i sad ispade da sam ja NESRBIN?
A to sto ja na primer znam 2 strana jezika savrseno,svoj govorim citam i pisem u oba pisma bez pravopisnih gresaka,sto studiram (jednog dana cu i zavrstiti) me ne cini srbinom, dok recimo neki kontejneras koji ima 2 razreda osnovne skole moze da se kurci kako je srbin koji jede iz kontisa i navija za zvezdu.. Zapitajte se sta znaci srpstvo,pola i jedne i druge tribine ne zna da razdvoji NEGACIJU glagola,a prica o nekom srpstvu..
Ne znaju ni ko je dositej obradovic, ni u kom veku je ziveo sveti sava.. Tih pubertetskih prica mi je pun kurac..AL kao sto sam vec utvrdio zvezdino kenjaje uoci derbija:
NABUSICEMO VAS 3:0 - dolazi derbi,partizan pobedjuje - TOle namestio - pregleda se snimak,nije bilo sumnjivih situacija,zvezda nema sut u gol - ODRALI SMO VAS U NAVIJANJU U VASEM LAVORU - pojavljuje se par snimaka koji dokazuju da to i nije bas tako - BARI 91 OLEEEEEEEEEEe! Ende.
Ево...
Малмо 1 (1.40)
Ливерпул 0-2 (1.70)
Беневанто винер1 (1.20)
Тур 0-2 (1.55)
Добитак 6500
Kojom li matematikom ti računaš taj dobitak, Džankee?
Па оно, стављам 1500....можда и мало изменим тикет...мучи ме овај Тур и Ливерпул
E to je druga stvar... ja računao na 1000, pa htedoh da ti kažem da promeniš nadimak u Ajnštajn :)
Ja bih Tur svakako izbjegao. To ni Isus ne zna kako će da se završi.
Liverpul X ili X
Lyngby-Esbjerg 3+
Zaragoza-Getafe 1
Bochum-Hertha 1
Kalmar-Djurgarden gg
danas preskacem.. A tip je da macester siti i liverpul igraju 5+.
I jos poslednji post na temu derbija i nesrba. TO sto si rekao da je cinjenica da mi imamo mnogo vise NESRBA je prica sa severa koju je izmislio savija. JA ti kazem da mi ostavis 5 dokaza grobarskog nesrpstva.
neko je rekao da ga boli kurac za bivse igrace zvezde sto su presli u islam ili otisli u FK tirana. A zasto vas onda boli kurac sta radi BIVSI igrac zvezde,koji je sad u partizanu,i koji hoce da brani u LS,i da se preproda?! TO vas tangira jel?
Presmesne su mi te price oko vere i ko je veci srbin,kao ono NAS JEDAN MOZE DA PREBIJE VASIH 10... Mislim ljudiiiiii,nismo prvi razred..
JA nisam vernik i bole me kurac i za veliku subotu i za uskrs i za bozic,i navijam za partizan,i sad ispade da sam ja NESRBIN?
A to sto ja na primer znam 2 strana jezika savrseno,svoj govorim citam i pisem u oba pisma bez pravopisnih gresaka,sto studiram (jednog dana cu i zavrstiti) me ne cini srbinom, dok recimo neki kontejneras koji ima 2 razreda osnovne skole moze da se kurci kako je srbin koji jede iz kontisa i navija za zvezdu.. Zapitajte se sta znaci srpstvo,pola i jedne i druge tribine ne zna da razdvoji NEGACIJU glagola,a prica o nekom srpstvu..
Ne znaju ni ko je dositej obradovic, ni u kom veku je ziveo sveti sava.. Tih pubertetskih prica mi je pun kurac..AL kao sto sam vec utvrdio zvezdino kenjaje uoci derbija:
NABUSICEMO VAS 3:0 - dolazi derbi,partizan pobedjuje - TOle namestio - pregleda se snimak,nije bilo sumnjivih situacija,zvezda nema sut u gol - ODRALI SMO VAS U NAVIJANJU U VASEM LAVORU - pojavljuje se par snimaka koji dokazuju da to i nije bas tako - BARI 91 OLEEEEEEEEEEe! Ende.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9295968-867
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9711757-867
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3319472-867
Braga - Gimaraes 1 @1.8
Ljudi igraju 3 za 3 od kad znaju za sebe
Pogledajte u onoj tabeli da Bragi fale 3 boda.
http://www.soccerway.com/matches/2011/04/11/portugal/portuguese-liga-/sporting-braga/vitoria-guimaraes/960365/head2head/
Sto se mene tice MAX BET :D
Na moju veliku žalost, za ovih 15 godina na tribini, još se nije desilo da vas na JNA oderemo u navijanju, to se mora priznati :)
A ovo je zvezdin jucerasnji penal. Ko o cemu,kurva o postenju.
http://www.youtube.com/watch?v=4Lf9MF1l0EM
daj ne kenjaj gazimundo,neznam kome su se tresle gace na 1:0..
i da nije svirao dobili bi mec.a vi biste dobili karinu..
Otvorite drugu temu za prepucavanje, manite se ove.
Cekaj jel se radi o pogresnim odlukama ili kad su one bile?!
Selenijum je u pravu,nije ovo tema za to,a i uostalom,ovo moze da traje u nedogled.
Od danas igram samo singlove, jebeš ti ove tikete, non stop bar jedna proda.
Dve utakmice plafon.
Pedja,ja sam to hteo da pocnem da sam juce uzeo onih 9000..
Singl ili dubl na 1000,ili eventualno 3,4 tekme na 500din.. al jbg,nece kurva da dodje..
Doći će, doći će :)
lepo sam reko za cluj x 0:0 90+
EDIT: KRAJ 0-0
ЈЕБЕМ ТИ МАТЕР ДАВИДЕНКО ПИЧКО УСРАНА
DZANKEE OPET BACA NEKE ZLOJAVE lolo