Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ајде не свађајте се сад...сад као Звезда не намешта...јао јао јао ма немој..
Gazimudo,3 minuta pre toga na 1-0 Spartaku nije sudjen penal cist kao suza...A taj penal sviran je veoma bitan bio za rezultat,da se ne lazemo,jer Partizan sansu nije imao pre toga...Slazem se da ima muljaza svuda,slazem se da i Zvezda sigurno mulja,ali ovako providno!? Da Mazic sudi konstantno(isti onaj sto je cist gol Zvezdi ponistio u derbiju u kupu za 3-2),kad se zna da je Partizanov sudija.Glupo je ulaziti u rasprave,ali objektivno gledano,od kad je Karadzic predsednik,sudjenje protiv Partizana je katastrofalno,a za Partizan ne daj Boze..Pa jebem mu mater,kao da se ne secate prosle sezone i derbija na JNA i onog cistog penala za Zvezdu!? Ljudi,posle meca Karadzic dodje i kaze sudiji "Da si ga svirao,ne bi vise sudio nigde"...Pa gde to ima? Inace ne lupam ovo,ortakov cale je nas sudija bivsi,internacionalac je bio,i zna sve sta se radi i ko mulja...
Da ne smaramo vise,i da dokazem da nisam lazov... :) Slaba je kamera jbg...
http://img816.imageshack.us/img816/7915/tempshot0002.jpg
Tole lopove , Tole lopove , Tole lopove ,Tole lopoveeee !
A danas na SEVERU pesma , a na terenu šala i zabava!
Mada više smo pevali ovo Tole lopove nego išta drugo :D
http://www.lemon-tips.co.cc
E danas sam bio bolji
Lyon vodi :)
Jebem ti Benfiku!!! Imali su pred kraj dve čiste šanse da daju gol, i nijednu nisu iskoristili. Tako im i treba. A i meni što sam ih igrao...Bolje da sam igrao Rio Ave.
Kao sto sam rekao,namesta se, 99% je sve namesteno mnogo pre ovih dogadjanja,al ne glumite cvecke.. mogu i ja sad da nadjem primere kad je zvezda jedne godine poslednjih 8 kola imala 8 penala. Od kojih je bar 6 bilo jako sumnjivo,al je svaki put bio sviran.
Dakle ko o cemu kurva o postenju. Ja verujem da se titule kupuju pre sezone,a posto je zvezda ovih godina u losoj finansijskoj situaciji,nasao se partizan koji je ponudio vise.
Ako se prodaju igraci,zasto ne bi mogle titule. ;)
Lljakse,reci cu ti samo jednu stvar. ove sezone sam se nekoliko puta kladio protiv navala. Svaki put su pobedili. A kreteni se i dalje bore za opstanak. Dabogda ispali i oni i marsej,na kurac ih nabijem neomascen. obori me marsej za 9000,a vec sam sebe video kako sutra idem da budzim komp :(
Samo da se i ja priključim pljuvanju, PU JEBEM TI MARSEJ, opet na jednu otresoh...!!!
Drago mi je što je Zvezda napokon dobila nekoga sa ovolikim rezultatom, Partizan necu komentarisati, jer nisam gledala meč, rostilj danas je bio važniji... :D
EDIT: Limune, fino si ti danas ispogađao, svaka ti čast... :D
Ne kenjkajte, Zvezdani, i vi ste protiv Spartaka pobijedili u 418. minutu nadoknade ali golom iz ofsajda (metar i po na mom tv-u, kontam da je na terenu bilo minimum 7...)
Musavci,zaustavite na 0:06 i pogledajte gde vam stoji lucidni golgeter.
http://www.youtube.com/watch?v=4CsoB1IwEdk
Dakle,prvo sebe gledajte,nije tole kriv i za vetar na JNA pa ne mozete gol da pogodite.
gazimudo, polako, videćemo i igru u derbiju...
evo ti odmah prognoza...
čvrsto na sredini u prvom poluvremenu, uz mnogo prekida igre (što, naravno, odgovara partizanu)... dve - tri prilike za gol, zvezdi 2 žuta kartona. nesviran faul na ivici šesnaesterca (ili još gore, u njemu, kao i do sad). dva slobodnjaka za partizan, k'o na tacni. po mogućstvu i jedan penal, nije vam sviran godinama. 0:1 za zvezdu, i 475348953254 minuta nadoknade, kako bi partizan stigao da vrati moreiru, pa da ovaj opet da onako usran gol, kao što mu se dešavalo. i onda TOLE osvaja titulu, regularno.
A mozda ce da bude ovako:
Sudija svira pocetak,zvezda izvodi sa centra. Gubi loptu. Partizan se igra loptom do kraja utakmice , Rezultat je 3:0. Nadoknade 10 minuta. 6:0 na kraju. Zvezda nije imala sut u gol.
Tole mafija.
Evo gore sam ti ostavio dokaz od ove sezone,gde ste vi uzeli 3 boda iz ofsajda koji se vidi sa meseca. Dakle u ociglednim greskama sudija 1:1. Tole mafija.
dobro, ostavili smo mišljenja ovde, videćemo šta će biti 23. aprila... a ja se iskreno nadam kako će to biti pomereno za sredu, kako bih mogao da gledam, jer smisao derbija (uz, naravno, zvezdinu pobedu) i jeste u navijanju... mada, grobara će biti, oni će otići na utakmicu iako je velika subota, čim se pomole ispred džamije...:)
"Nisam ja više Bogoje nego Mustafa, i ne idem više u crkvu nego u džamiju..."
Tako je aco. Vi ste srbi,samo vam je trener ustasa. A prilicno sam siguran da sam tu recenicu video na nekom posteru sa vuke,lika koji bio u zvezdinom duxu..
No nebitno.
Evo nesto sto ide tome u prilog;
http://www.sandzaknews.com/vijesti/drustvo/3856-bivsi-fudbaler-crvena-zvezda-nenad-jevtic-prihvatio-islam.html
A i mislim da vam je bas letos bivsi kapiten presao u FK TIRANA.
No dobro,i to je srpski. Preglupo prepucavanje po tom pitanju,al ako hoces mogu da nastavim jos argumenata da iznosim,za razliku od optuzivanja stojkovica,koji vam je ocigledno srce slomio.
a čekaj, hajde da nastavimo...
ne, on je kao čovek govno. a ne možeš to da ne priznaš, koliki god da si grobar. cenio ga jesam, naročito nakon one utakmice sa bragom. izjave tipa "moja krv je crveno-bela" i slično me nisu tangirale, gledao sam na njega samo kao na prosečnog igrača zvezde. i onda je mudo htelo da brani u LŠ, da se dokaže u reprezentaciji, pa da se preproda. e pa kurac. PRAVDA ZA RADIŠU ILIĆA!
i hoćeš da kažeš da imaš više argumenata po tom pitanju, u korist partizana? ne raspravlja se meni o tome, glupost je, zemlja je (bila, i biće) višenacionalna, tako da razumem to donekle. ali pomiri se sa tim da imate mnogo više nesrba od zvezde. koji je sledeći argument, da nas je osnovao krcun? ili da su nam legende jedan hrvat, crnogorac i makedonac?
znaš da sam to pomenuo zato što ni partizanu, ni toletu ne odgovara dolazak delija na stadion, dok će grobari da podrže to, bez obzira što je velika subota. šta ću, da idem na istok/zapad da gledam fudbal u našoj ligi? ma da. dobro, možda je finansijski i dobro, ali koji kurac će partizan da brine o podršci delija zvezdi, ako će njegovi navijači i da dođu u tu subotu? mogu oni da plasiraju sad priče o tom pomeranju termina, ali ja nešto sumnjam... uostalom, da se ne prepiremo sad bez razloga, sačekaćemo još nekoliko dana... videćemo sve...
Mojne brate,lik je prihvatio islam,a igrao je u Zvezdi..zamisli...pa ajde da ugasimo klub odma' i da se rasformiramo grupu.Zamisli,BIVSI igrac Crvene Zvezde....AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!!!!!
danas man city 2,
bochum poluvreme x,
cluj x
viking 1
malmo 1
besiktas 2
altach 2
kvota 166
Dajte parove za danas, ne smarajte opet oko Zvezde i Partizana, prerasli ste to valjda.
Дајте неке сигурне, да ставим последњу иљадарку
liverpool 0-2
bocum 1x
besiktas x2
malmo 1