Кладионица

1. Cestitam Chavez,znao sam da ce Seltik Duleti al nisam imo kohones

2. Imo sam ja kohones al nisam imao ništa ostalo...

Tiket jedan
    Ujeba me Barsa 2+, Mančstr 0-2, Dinamo 0-2 još danas i Kajzarslautan 1.
    Tiket dva
    Skrntop raspali gg, karina.
    Ostalo čekam ne bil ispalo besplatno klađenje...

3. I da....

Lokarno viner kec, Koge kec i Arhus kec za sutra.

4. Iznenada skontam da bezveze trošim vrijeme ostavljajući tipove, bolje para da brojim :D

5. Nije beze, ja te pratim redovno.

6. M Morelia v Jaguares 1@1.57 ko može da odigra online.

7. Odigrano na zemaljskom...

8. E,sutra lepo 100e na Inter,i mirna Banja...Ostalo me nista ne zanima,necu ni da gledam listu.Dodjem,stavim,izadjem,vratim se,uzmem pare....

9. Danas da opikam nešto za 1000dj koje planiram da potrošim, ali hoću pametno da odigram.
    Ima neko neki predlog ili da sam biram govna?

10. @Limun
    Mani se konstatacija (svi znamo da je Morelia prošla), to si prepisao od mene, nego ostavi ti neke predloge za danas, ili ono što si odigrao, ili ćeš igrati, da bih eventualno prepisao nešto od tebe.

Ja ću uplatiti sledeće:

Steaua - Ocelul 1 (2.05)
    Grimsbi - Rašden GG (1.62)
    Koge - Hvidovre 1 (1.4)
    Lokarno - Arau 1 (2.25)
    Šalke - Inter GG3+ (1.8)
    Totenhem - Real GG3+ (1.95)
    Fin - Vestsjalend GG (1.55)

Ovaj tiket je dobitan 67%
    Naravno, očekujem da mi neko skrene pažnju na nešto u čemu ovde grešim, ako misli da sam odvalio glupost :)

11. Nisam keve mi, juče kada sam došao iz grada napisao to, nisam uopšte gledao vaše tipove.
    Lahti v Espoo 1 1.44
    MyPa v Oulu 1 1.53
    Astra Ploiesti v Sportul Studentesc 1 1.44
    Schalke 04 v Inter Milan 2 2.6
    Aberdeen v Rangers 2 1.5

12. Ma znam da nisi, zajebavam se. Nisam jedini koji je to igrao.

13. E bem ti Barsu...Ja odigrah 3+ i ispališe me...
    Limune, ne brigaj, pratim te i ja... :D

14. Narednih dana idem u Srbiju, pa i kad budem ostavljao staviću ovdje na Vuki :D

15. Od ovih što si okačio sad, izdvoj još jedan uz Rendžers koji misliš da bi baš baš trebao da dodje?

16. Ljudi batalite kladionicu.
    Na ruletu su prave pare.

17. Ja ne mogu da pristupim tvom blogu Limune dok sam na poslu... verovatno je taj domen cc.co ili kako već zabranjen, mamicu im :(

18. Ja kontam sledeće:
    Totenhem - Real prvo poluvreme X 2.2 - ipak je Murinjo maher za gostujuće utakmice,tako da može lako da bude utakmica na fazon Totenhem - Milan.
    Dalas Maveriks - Nju Orlins Hornets kec sa hendikepom(9.5) 1.85 - Dalasu treba za drugo mesto u konferenciji,kako bi imali prednost domaćeg terena u eventualnom polufinalu sa LA Lejkersima.
    Klivlend Kavalirs - Vašington Vizards prvo poluvreme kec sa hendikepom(3,5) 1.85 - duel dve očajne ekipe, s' tim da Vizardsi imaju najgori skor kao gost u ligi (3-37) dok je po meni Klivlend ipak malo bolja ekipa od njih,iako imaju lošiji odnos pobeda i poraza.
    Možda probati na ovoj utakmici i manje poena(214.5 je granica).
    Toliko od mene,ja na ovo stavljam crvenu.

19. Šta mislite? Grimsby - Rushden 1
    Steaua Bucharest - Otelul 1
    Aberdeen - Rangers 2
    Queen of South - Morton x ???:)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.