Кладионица

1. А јебем ти Адмиру, кад их јурим....1 0 пичке усране

2. 2 0
    Nameštaju za iz 2 u 1.

3. НАМЕШТАЈУ КУРАЦ МОЈ ЈЕБЕМ ИМ МАТЕР БИЛИ ПРВИ СА 20 БОДА ВИШЕ ОД АЛТАКА ЈЕБМЕ ВАМ МАТЕР РАСПАЛУ

4. Uplatio 50, dobio 1500, ojha!

5. Ја узо 1.85 долара на онлајн бет , улог 10 центи , ,јеаааа :))

6. 5 0 ADMIRA TO IMA DA VAS JURIM DOK NE DOBIJETE MAMU VAM JEBEM

7. @Chavez
    Koliko si parova odigrao juče na tom tiketu, i šta danas planiraš da igraš?
    Hoću i ja da dobijem, pa reko da prepišem nešto od tebe...
    @Gazimudo
    Pošalji neke svoje predloge iz te vukojebine (kako je sam nazva) ako imaš pristup internetu...

8. Roma -Palermo GG3+
    Vba - Čelzi 2/2H
    Volfsburg - Sent Pauli 1/1H
    -----------------------------------

Jako udariti i sa hendikepima, bez njih još jače.

9. Prvi tiket :

Wolfsburg- Sent Pauli 1
    WBA-chelsea 2
    Rangers St Mirren 1
    City-Utd 2
    Real-Barca 2

Mislim da bi trebalo dUleti :)

10. chavez vidim da te oce pa postavi neki tiket za danas ako moze sto pre....

11. Real - Barsa kečina @2.80

Nije navijački, fan sam Barselone, al' čisto d'ispoštujem onih 5:0 u prvoj i da ih namalerišem....

12. sa droping-odsa odabrao sam tiket:
    grismby 1
    livingston 1
    accrington 1
    birmingem 1x
    swansea x2
    malaga 1x
    man utd x2
    barsa x2

kvota 31

13. Info -

Ferrer 1
    Wickmayer 1
    Kvitova 2

14. Će da mećem:

Barsa 2
    Man. Utd. 2
    Leeds 1
    Lille 1

Dajte mi još neki prijedlog, ali samo da je fudbal...

15. Dubnica - Trnava 1

16. Ферер лагано преокренуо, Квитова води 3 0, за сад глатко иду намештаљке

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.