Кладионица

1. Evo vam namestaljke iz nase lige za danas,drugarov cale je u savezu....

Javor-Bsk 1
    Bezanija-Napredak 1
    Mladi Radnik-Big Bul 1
    Novi Pazar-Proleter 1
    Cuka-Jagodina ,Cuka daje gol na utakmici....u Mozzartu je blokiran Novi Pazar,a bez njega je kvota 15...Prosli vikend je isto decko rekao 5 parova,sve je doslo,valjda ce i ovaj. I plus ko hoce neka proba Roteram-Herefor iz 2 u 1...Fikseva nemam,samo ove muljaze... :)

2. Ljudi, jel znate ko prenosi Real-Barsa...?

3. Znaš kako je ljepše gledati derbi kad je komentator Španac? Rekao sam sebi da više ove domaće ojebine neću da slušam. Kad neko da gol pa to je fešta! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL-GOL...............GOL-GOL-GOL-GOL-GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

A ne ovi naši - IIIIIIIIIIIIIIIIIII EVO GA! Pu jebem ti ljeb u pičku! Kaže - EVO GA!

4. E jebaji ga, znam i ja za net...
    Upravo sam našla da prenosi samo jebena Arena 3, pu jebemimajku fašističku, da bi ih imao moraš doplatiti milion maraka...Kurve...

5. Ma kontala sam da pičim u kafanu negdje da gledam, zbog toga mi treba prenos na nekom domaćem kanalu...

6. Ej Selenijum ja mislim da samo Arena prenosi :(

7. konacno zvezda dade gol,a imali su 10000 sansi..

8. Ma jok jeste da sam partizanovac i da mi i tiket zavisi od njih,al fino su ga zavukli.A metalac nije presao pola do 80min

9. Pu, majke im ga ciganske.... Al' ajd, bar mi tiket ide dalje... Kont'o sam malerisati...

10. Ladno Čuka dao gol.... huhuhuhuhu

11. Ej ljudi jel imate neka svoja suvejerja bas me zanimalo?Eto ja nikad ne gledam kolika mi kvota i uvek uplacujem kod iste ribe.Em je picka i po a i najvece pare sam dobio kad mi ona otkucala.

12. Ja uvijek ostavljam bakšiš jednoj ribi, nije neka riba al' je kulijana, i uvijek kod nje dižem pare. Kod ove druge (milfača, bratac, dobra k'o pišta) nikad ništa nisam dobio do sinoć, i to na guzove, a pade mi drugi tiket u 91513521421626126231235. minuti......

13. Jel penal?

Mogao je 2 da svira bez problema....

14. Joj de stavuh wolfsburg na tiketttt ;((((((

15. Mogao je 2 da svira bez problema....

Čudo bi bilo da nije....

16. Čudo bi bilo da nije....

Mislim da nisi lepo skapirao,nije Partizan igrao,nego Zvezda...

17. Mislim da nisi lepo skapirao,nije Partizan igrao,nego Zvezda...

Zato i kažem, nije bilo gola do 80. i kusur minuta, moglo se očekivati....

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.