Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
MIR DECO!!! Sunce li vam vaše navijačko...
Everton vodi 2:0, tako mi i treba kad nisam imala muda da ih mećem, već stavila Leeds...
Videli smo mi kome se svira penal u proslom golu kada nema sut ka golu... ;) 23 suta ka golu,i 19 kornera,i da je svirao penal,pa da ti ne bude zao...
Mogao bi mrtvi Javor da ga da,pa makar i iz penala...
Dobro, ipak se nama ne svira svako praćkanje u šesnaestercu pa svaki penal izaziva buru emocija :D
Nećemo više....
Inter 2, kuću na Inter.
aj pomozite :)
oće li dobiti real barsu večeras? pošto već godinama ne pratim fudbal pa nem pojma, jel tačno da je real zadnjih pet puta izgubio od barse?
jeste, tačno je... neće dobiti, ova generacija jednostavno ima komplekse od barse...
jebem vam mater U PICKU USRANU ZADNJIH 7 KOLA 7 POBEDA I JA IH STAVIM I ODIGRAJU РЕМИ
Padoh na Mančester.
Ironije li.
šta mislite, oće li ovaj inter da okrene, jebem im krvotok?
Grofe, zavisi šta su se dogovorili..cigani žabarski....
javio kako napreduješ sa apstinencijom... ja dobro... ima bar 20 dana...
i dalje sam dobar, Buri...bem ga, ispratim pomalo, al slabo igram...juče sam uplatio komšiji tiket..:)
Сутра ако не изађем не играм више клаџу( увек кад кажем ово узмем паре)
I to što kažeš, nego ovo je prvi put za godinu dana da mi je tiket u ovo vreme subotom u igri (a da ga uplatim u 15h) pa kao aj zanimam se.
Pao jebeni Inter, jebem li im porijeklo od Adama i Eve pa naovamo.
Na drugom tiketu padnem Bohemians, majke im ga bangave, jebenog gola nisu mogli dati.....
meni rekoše da je real 1-1, ako je tako pukoh 20 evra, pu!
e jebem ti, ne kladim se nikad, tako, svakih 5 godina na real, nikad me nije izneverio, šta mu bi večeras :((((
ŠTAAA? Nijedan komentar za utakmicu na JNA? Auh.
Gazimudo, Skočimiše, Džanki...?
:)))
Nisu lepo padali u 16...
EDIT: Obrisah post ispod kako bismo videli da li sam u pravu... :)
DE SI DŽANKI SADA????
patiš....