Кладионица

1. Cek cek, kome sve da posaljem u pvt...

Tulum, DekiPD, dalje?

2. i ja sam tu, i od mene imaš premiju (ako prođe, naravno!)...

3. Са вером у Џанкија! Чекам и ја пвт матори.

4. jebeš ga, pošalji svima koji su u poslednje vreme bili aktivni na ovoj temi...
    valjda će da ti se isplati, a nama se isplati u svakom slučaju :)

5. @dzankee
    Pitam te zato što sam se ja jednom tako sjebo:-) Poslao mi neki lik pozivnicu za neki forum. Tek otvoren. I prvi post je bio dojava Lincoln-Port Vale iz 2 u 1. Ja odigram za 500 dinara i dobijem 13500. I onda mi sledeći dan tražio za sledeću dojavu, kvota 15, 75 eura unapred, 75 posle. Ja uplatim pare, on mi pošalje, neke brazilce 2-X, ja stavim 3000 i ... 0:0 završeno...jebiga:-) Jel i tebi taj poslao neku uspešnu dojavu, ne verujem da si mu poslao 100 evrića na reč?

6. Poenta priče, nemoj da se zalećeš previše

7. Moze i meni dojava :D Al' jebeni su ti englezi,slabo kad dodju, moj drug je kupovao, bude prelaz iz 2-1 a dodje iz x-1 (najcesce) :)

8. Džanki i meni..ionako mi dođješ za juče i panseriakos....

9. Da vas pitam, jel i vi slabo stavljate x-ove kad igrate ili to samo ja tripujem ?? xD

10. e, a najjača stvar u celoj priči...
    ovde će sad da se skupe s' koca i s' konopca, a niko nije imao pojma da ova tema ima toliko učesnika...
    edit: a već je počelo...

11. Evo kad se već pravim pametan, da kažem i šta ja igram večeras:-)
    Banfild - Arsenal Sarandi 1 2.15

12. Закаснио сам да ставим тикет, али одиграо сам:

КПР 1
    Виљереал 1
    Торино ГГ
    Цволе 2
    Аузбург ГГ

П.С Ако буде та дојава, шаљите. :)

13. Nek šalje samo nama viđenijima, ove padobrance nek pošalje u tri lepe, sad se oglašavaju kad su namirisali pare a mi pravili tipovanja, statistike i kurce palce....

14. U jebote, da ipak ja stavim ovde?

Crni guja, prosle zadnje 7

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.