Кладионица

1. sad ce i pokojni dragan da se javi za dojavu,ne brini se..

2. Druže, najbolje je da ti to nikom ne šalješ. Ko nas jebe.

3. Дај неком кога не мрзи да шаље осталима, ако тебе мрзи. Не исплати ти се да стављаш овде, веруј ми, рашири се то ненормално брзо.

4. dobro, saljem svima pvt....sad cu da zapisem ko sve oce

5. džanki šalji i meni, budi dobar! :D
    oće i murinjo da pukne 500 kinti. :)

6. Samhain
    Skocimis
    Delivepar
    Tulumbac
    Limunovo Drvo
    luksaa
    Peki d dzem
    aleksandarkg
    dvajt
    javio
    marko_bre
    Big Brother
    Zna Murinjo

jel sam sve zapisao?

7. Ne znam, već si dao pare, sad igraj:-) vidi sam, ulozi toliko da dobiješ nazad tu stotku što si dao (ako dodje) i da ti ostane još 100 za sledeću dojavu i još malo preko. Tipa 20-30 eura, ne znam kakav si sa parama. I nemoj meni da šalješ molim te, nemam sad para za te akcije, a i pošalji samo ovim "viđenijim" ljudima:-)

8. Znači, 14 ljudi na spisku, svak zna bar dvojicu što se klade to je ukupno 42 čovjeka što je na 3 poznatije kladionice već dovoljno da se obori kvota (povezani su oni, majke im ga).

Znaaaaači, apel je da se ćuti, mante zajebancije, nije 100 ćavri malo na ovu skupoću, a koštaće mnogo više ako se razlajemo.

Evo, ja prvi potpisujem da ću šutati.

Limunovo drvo, kad ćeš se vratiti na sajt, jebemumiša, ja čekam neku pametnu, već nedlju dana nisi ništa metnuo...
    Moga si nam i kakav čet napraviti tamo, pa da se lakše dopisivamo.

9. I recite mi već jednom da je predan meč u tenisu kvota 1!

10. Скочимишу, мислим да није. Рачуна се победник, ваљда...

И да, ћутаћу ја за ово.

11. ja ne pokazujem ni tiket a kamoli da nešto nekom kažem...sujeveran sam, ko i svaki kladioničar..

al ovaj Džanki pali, sere ko foka, kao što je juče kenjao za panseriakos pa ja puko za 36 iljada..a i espanjol na kraju došao u iksu..to sam se već spremao da branim...

Džanki, nije lepo jebati kladioničare..nikad sreće nećeš imati....

12. Omerta!Mi smo razbacani pa nas nece provaliti,ali ako krene prenosenje bice zajebano.Zato,silencio.

13. Ко пет иксова на тикету убоде, носиће гардеробу из алта моде.

14. Znači, neriješeno je.
    10 ljudi mi je reklo da se obračunava kvota 1, 10 je reklo da se onaj ko je predao meč tretira kao gubitnik.

A ove pičoke iz kladionice ništo ne zbore a tako mi je mrsko silaziti dole da ih pitam tet-a-tet.

15. Dzanki, a ja da umrem? :)

16. Tenis: Ukoliko dođe do predaje bilo kada u toku meča računa se kvota 1 za sve vrste igara.

Са Моцартовог сајта.

17. Uf, jes lijepo kad nam je ovako živa tema, milina božija...

Fala, VelikiBuraz, al' to tumači svako ko kako stigne (mada, na osnovu jezičkog i logičkog tumačenja to nema ljeba da je promašen fiks, nije svako studirao prava pa im tumačenje propisa znači koliko i vruće jagnje vegetarijancu...), tako da ću ipak sačekati kraj kola pa šta me zadesi - jal mjesec kopanja il mjesec blagostanja.

18. Jebiga evo me u Srbiji, lelemudim, vrnuću se, slabo igram i pratim, emotivne muke u životu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.