Кладионица

1. Samhain
    Skocimis
    Delivepar
    Tulumbac
    Limunovo Drvo
    luksaa
    Peki d dzem
    aleksandarkg
    dvajt
    javio
    marko_bre
    Big Brother
    Zna Murinjo
    DekiPD
    Predrazinjo
    Chavez
    Djoka Bomba
    Selenijum
    Ljakse

jen dva ti cet 18!

2. Bloody Torino!!! Padoh samo njega za 8200 din!!!
    Pratio sam meč preko ATDHE-a i nisam mogao da verujem kakvu su šansu propustili za 2:1 pred sam kraj!!! Tiket mi je na str. 231 ove teme.
    Bogu hvala, danas će mi Džanki poslati dojavu na pvt, (ako želi) pa se nadam da ću se izvaditi iz govana :)

3. Tebe sam zaboravio....

4. @Самхаин Nikome ni reci....

5. Pa, hhvala DŽanki, zaboravio si i Gazimuda, ali šta vredi kad se još nije vratio iz sela.
    Naravno da se slažem sa svim navedenim uslovima; pročitao sam do poslednje zapete i ne vidim nikakav problem u zavetu ćutanja i uplati ktitor naloga. :)

6. Ja oko 15h idem kući, tako da ako do tada ne dobijem poruku velike su šanse da neću ispratiti.
    A možda i sutra krenem, ne znam ništa.

7. Ma Gazimudo u selu, nema ga ni na fb.

8. Е у пичку красну, ја идем за сат. Нећу бити више за нетом до вечерас, тако да курац.

9. Znaci da te izbacim?

10. Кад добијаш ти ту дојаву?

11. Šini mu sms, jebogati... Svedno ti je dobit 20 mjeseci ktitora, šta te košta jedna poruka....

12. Mec se igrau 20:45 ?

13. Добро збори Скочимиш, баци поруку. Оставио сам ти број у пвт па јбг.

14. Ma sta ima decku ktitor.Ako prodje ja sam za to da se isprsimo malo sa nekom kintom.

15. Šta bre neku kintu... ja mu dam odmah pola zarade ako prodje.
    Na 10 ćavrija uloga, eto Džankiju 60-70 evrića od mene :)

16. Svi procenat od uplate i gotova stvar:)

17. Лако ћемо да се искупимо Џанкију после, најмањи проблем. Дајем кеш у зависности од квоте, али нек' рачуна и од мене половину.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.