Ја сам спреман да уложим неке паре на тај меч, ако је млади Џанки вољан да подели ту информацију са мном. Улоговаћу се сутра у току дана са надом да ће мој пвт бити пун дарежљивости. Будите поздрављени.
to bre, ispašće na kraju da džanki šalje redom svima. odeš na "autori", poređaš po popularnosti, i redom. džanki, napravi se sutra lud, odigraj za sebe to ako vredi, a pusti nas u kurac krasni. alavi na pare svi, odjednom ovde na temi šurnaest novih članova. i posle ako rsne dojava, ostaće opet stara ekipa (samo bez džankija, lololo)...
Џанки, ако већ будеш слао, додај на листу и сел, она је редовна на теми, а можда налети на пвт па буде хтела да одигра, пошто знам да је пичила и раније те лажне дојаве.
Или као што ови кажу, можеш и све да нас изјебеш, боље гледај само своје дупе ако си већ пукао кинту.
ljudi (pretezno momci koliko vidim) gledajte emisiju 1x2 na vinkovackoj televiziji,znam da mi drug gleda i 3 puta je do sada dobio od 4 uplate,detaljno ljudi analiziraju svaku utakmicu,predvidjaju 90% tacno,od 5 dana koliko sam pratio 3 su prosli tiket cija je kvota oko 10 :)
Samhain
Skocimis
Delivepar
Tulumbac
Limunovo Drvo
luksaa
Peki d dzem
aleksandarkg
dvajt
javio
marko_bre
Big Brother
Zna Murinjo
DekiPD
Predrazinjo
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1497-9226290-869
Eve ga taj famozni stićli, izgleda da je ipak kvota 1 xD
mišu kolika je bila uplata ?
Ћутаћу и ја к'о заливен. Једино не знам ко је овај марко_бре, остали су ми сигурни. Јбг, ваљало би испоштовати договор.
Ja sam jednom pukao 100E na "dojavu "+ uplata(bolje da ne znate cifru xD ),nadam se da će dzankijeva da prodje pa da slavimo mjesec dana xD
Ne pitaj.... Dovoljno da se objesim.
Mrtvi QPR :)
Ја сам спреман да уложим неке паре на тај меч, ако је млади Џанки вољан да подели ту информацију са мном. Улоговаћу се сутра у току дана са надом да ће мој пвт бити пун дарежљивости. Будите поздрављени.
to bre, ispašće na kraju da džanki šalje redom svima. odeš na "autori", poređaš po popularnosti, i redom. džanki, napravi se sutra lud, odigraj za sebe to ako vredi, a pusti nas u kurac krasni. alavi na pare svi, odjednom ovde na temi šurnaest novih članova. i posle ako rsne dojava, ostaće opet stara ekipa (samo bez džankija, lololo)...
E, ljudi, imam i ja dojavu, platio sam 200 evra fiksno, nek se jave oni koji hoće na PVT...
(sad će se javi njih par hiljada, svi prate temu)
obriši to u zagradi skočko, i videćeš...
Џанки, ако већ будеш слао, додај на листу и сел, она је редовна на теми, а можда налети на пвт па буде хтела да одигра, пошто знам да је пичила и раније те лажне дојаве.
Или као што ови кажу, можеш и све да нас изјебеш, боље гледај само своје дупе ако си већ пукао кинту.
ljudi (pretezno momci koliko vidim) gledajte emisiju 1x2 na vinkovackoj televiziji,znam da mi drug gleda i 3 puta je do sada dobio od 4 uplate,detaljno ljudi analiziraju svaku utakmicu,predvidjaju 90% tacno,od 5 dana koliko sam pratio 3 su prosli tiket cija je kvota oko 10 :)
Selenijum obavezno, simpa je riba, nisam dosad sreo djevojku koja toliko ozbiljno shvata kladžu....
džanki ja te neću pljuvati ko pukneš mojih 500 kinti!!! ne može uvek da se dobije, al lepo kad uzmeš pare na mufte. zaboravim sve gubitke posle
Ja moram braćelinku Džankija da ispratim, podseća me na sebe u njegovim godinama, kad sam gađao jake singlove i stavljao penis u vaginu agresivno!
Jebote, tek sad vidim privatne poruke koje sam dobio....
Ne mogu da vjerujem da se neko naložio na onaj moj blago reći retardirano-ironični post....
Neću da imenujem, al' nasmijalo me pošteno :D
ali ima ih dosta, je l'? a čak ni ono u zagradi nisi sklonio. au jebote, kuda ide ovaj (vukajlijin) svet...
Pa, jebote, dovoljan je jedan da bude urnebesno... A ima ih više od jedan....
хааххаахаххаах Тулуме :))
Да да, Ђока Бомба и Селенијум...значи овако