Кладионица

1. Ајд док опет није запуцала.

2. hvala džanki. dvoumio sam se sa koliko da ispratim, ali pošto kvota mahom ukazuje na moguć prelaz, staviću malo više od planiranog. srećno svima, još jednom, pa da izujemo tu kladionicu!

3. Мисија свршена.

4. dakle, za neupućene, kojima nije slat pvt, dojava je:
    Bredford - Barton 1-x.
    engleska treća liga. ko može, neka juri! da svi uzmete pare, pa da nam opet dođete, a u pičku materinu. trololololo
    za više informacija, šuknite meni pvt.

5. a jebiga, bilo mi žao svih ovih koji su se cimali oko ove teme, a nisu hteli da se jave, jer su pošteni, znaju da nisu učestvovali do sad, pa ono... neka se ovajde i oni malo. lololololo

6. Ја уплатио, ајмо Бредфорд!

7. Хаххахах провидни сте....АЈМО ГРИМСБИ!

8. ЛИНФИЛД ДО РЕМИЈА

9. Ja sam stavio kucu na real u sredu,sam Gospod mi javio.Kaze da Murinjo nece igrati defanzivno a i da Mesija drma pubertet

10. Ајде сад не претерујте, доћи ће системом елиминације до правог пара, нема их сто иљада вечерас. :)

11. Напред Хуангшо!

12. ЈА сам поред Џанкијевог пара одиграо и следеће :

Њукасл -Манчестер Јунајтед Х
    Барнли - Мидлзбро Х
    Данди - Ренџерс Х-2
    Ница - Лил Х-2
    Цирих - Јанг Бојс 1-1

квота : 835

13. Последњих 300 динара + 40 динара у металу које сам скупио по соби сам дао на ово, Џанки.

14. Само се бојим да не буде после оваквих коментара :))))

http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/7371447/-.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Intense-Rage-Guy

15. АЈМО КОЛЧЕСТЕР АЈМОООО! Ако уђе чика Бурза ће да КАРА оног тамо викенда. Задњих 500 кинти! АЈМООО КОЛЧЕСТЕР!

16. hahaha, a još jači fazon je što će neko stvarno da ubode ovakav prelaz, lololoolol.
    IDEMO BREDFORD!

17. Evo, svjema, dojava, iz mojih izvora -

Mančester iz 2 u 2, sigurnost 9/10.

Imam ja ujaka, vozi autobus u Mančesteru, ako iko zna to je on...

18. E momci,ja sam rezervisao lokal,šampanjac i ženske,vi šaljite u PVT šta još treba.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.