Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma joook...
А што да не стави мајке ти?Да други не би видели и да само ми задржимо паре за себе?Ионако је џабе.......Можда неком није фора да пита , као што смо ми испали пичкетине па тражимо од човека...... :))
Sto da ne stavim?
Mi ćemo bar biti bogate pičketine, a oni će iti obične pičketine.
Za sutra, JAGELONIJA, kuću na Jageloniju.
Hokej - Ajsberen, meščini dvica, kvota oko 2.20, 2.35, bar bi trebala bit, mrsko mi provjeravati.... Imam neki osjećaj da se oni neće zajebavati....
@Laki
Nije do toga nego je moguce da neko iz kladionica prati pa se moze desiti da blokiraju utakmicu.
Bilo bi najljepše kad bi svi mogli imati tu dojavu, ali što reče Delivepar, kladionice su jebada. Nećemo moći uplatiti.
Hahahahahaha, sutra naslov u Kuriru
Mlađani Džanki uzdrmao kladioničarsku imperiju!
Боли ме курац , ја ћу да добијем ПВТ и има да пукнем лову са стилом.
http://www.stormclad.com/boardpics/fuck-yeah_2.jpg
oce li ta dojava?slovan bratislava fix dana
Zurich - Young Boys gg3+
Zob Ahan - Al Rayyan 3+
Burnley - Middlesbrough gg3+
Ljudi,sta je sa vama? Jel shvatate da od sinoc pricate o dojavi kao da imate 10 godina? Kad ce,pa kad ce!? Pogadjate prelaz,par,itd... Decko je rekao da ce vam svima poslati,pola vas ima 20 i kusur godina a ponasate se kao najgori klinci...Svi zinuli za dojavu,niko fiks jedan da ostavi.Cast izuzecima...
EDIT: Kad smo kod fikseva,meni je danas Notts County dvojka,treba im za opstanak,Tranmere je van zone ispadanja,a kvota je fina,3.30...Spojiti to sa Roma-Inter GG,Austria Wien 2+pp i i jos jednim parom,i na 200 din moze da se uzme lepa para..
evo vam fixevi:
slovan 2&tm2 2+
zurich - yb gg3+
dundi - rengers gg
gent - anderleht za sutra vg2
partizan x
Op, op, jebu Uzbekistanci u 90-om, 2:1
Baš lepo prodjoh sa ovim parom :)
Pedja, cepas online?
Ja trazio tu utakmicu u listi, nema
AHAHAHAHAHAH PRESEK
Daj, na pvt...
Други тикет:
Брешин 1 и 3+
Манчеста 2
Цирих 3+
Бабелзберг 1
Ооооо како чемо недојављени кладионицу да играмо.....
Oooo kako?
jebem ti vukajliju...stigla dojava...evo SALJEM SVIMA PVT