Hahhaa,evo i ja pisem Kolubaru i Novi Pazar,i vidim da je aleksandarkg vec ostavio....U mozzartu moze da se igra...Ja sam spojio sa Patlidzanom(opet kazem KUCA,ma kakva kuca,DVE KUCE mogu da se stave na dvojku protiv smedereva),Bazelom i Alborgom...Ujedno su mi to i fiksevi za danas.
Znaci:
Kolubara 1
Novi Pazar 2
Partizan 2
Bazel 2
Alborg 1
basel 3-4 gola
chelzi 2-3 gola
angers - psg 4-5 golova(imam neki osecaj,skrcace ih psg a angers ce dati gol)
benfica - porto 2-3 gola
lakersi - new orleans 188.5>
barsa - real 1i3+
Nemam pojma,prosla je dosla,ali zato sto je NO dao 110 poena...Ja mislim da u ovoj tekmi nece ici nijedna ekipa iznad sto,bice bas zajebano,dali su dobru granicu.Moje misljenje je da je bolje hendikep dvojka da se igra,jer mi smrdi neki rezultat 97-89... :)
pa sam kazes da su lejkersi u kurcu a no ima potencijala za i mogucu pobedu,pa ako budu vodili skoro celi mec ocekujem dobru zavrsnicu i dosta koseva na kraju..npr.99-97
Еј, и мени се свиђа овај тип, биће то густа утакмица. Рекао би да су веће шансе да изненаде Хорнетси, него да Лејкерси баш добију убедљиво (са преко 12)...
Evo vam da vidite jedno od mesta odakle stižu "genijalne" dojave, kao ona od juče. Da se neko ne zajebe ubuduće.
bettor.forum.com.bz/t12-paid-fixed-match-20-04-2011
ovo su moji za danas. ima još jedan, sa malom kvotom i nešto većim ulogom, pomenuo sam ga jutros, sa kolubarom, pazarom, čelzijem, partizanom, ali nije igran u mocartu, pa ne mogu da okačim...
a partizan primio gol kad su krenuli u svlačionicu. nek' prime još jedan kad budu izlazili, i biću presrećan, jebeš tiket! :)
Hahhaa,evo i ja pisem Kolubaru i Novi Pazar,i vidim da je aleksandarkg vec ostavio....U mozzartu moze da se igra...Ja sam spojio sa Patlidzanom(opet kazem KUCA,ma kakva kuca,DVE KUCE mogu da se stave na dvojku protiv smedereva),Bazelom i Alborgom...Ujedno su mi to i fiksevi za danas.
Znaci:
Kolubara 1
Novi Pazar 2
Partizan 2
Bazel 2
Alborg 1
evo ljudi za danas moji predlozi:
basel 3-4 gola
chelzi 2-3 gola
angers - psg 4-5 golova(imam neki osecaj,skrcace ih psg a angers ce dati gol)
benfica - porto 2-3 gola
lakersi - new orleans 188.5>
barsa - real 1i3+
kvota 190 ;)
Mož' se proba
BSK Borča - Čukarički 3+ @1.65
E da ,podseti mi covek.
LA-New Orleans H2...hendikep je 11.5,nema sanse da dobiju Lejkersi toliko,ako uopste dobiju,posto su u ocajnoj formi...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1657132-870
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1356642-870
a sta mislis jel moze vise koseva?
Nemam pojma,prosla je dosla,ali zato sto je NO dao 110 poena...Ja mislim da u ovoj tekmi nece ici nijedna ekipa iznad sto,bice bas zajebano,dali su dobru granicu.Moje misljenje je da je bolje hendikep dvojka da se igra,jer mi smrdi neki rezultat 97-89... :)
borac rad 0-2
kilmarnok seltik 2
erfirt bajern am. 1
partizan 2
voša, zvezda, čelzi kečevi
pa sam kazes da su lejkersi u kurcu a no ima potencijala za i mogucu pobedu,pa ako budu vodili skoro celi mec ocekujem dobru zavrsnicu i dosta koseva na kraju..npr.99-97
Еј, и мени се свиђа овај тип, биће то густа утакмица. Рекао би да су веће шансе да изненаде Хорнетси, него да Лејкерси баш добију убедљиво (са преко 12)...
oklahoma - denver 500 koseva u najavi..a granica 209
1.07 na lejkerse auuu
1.07 без хендикепа?
Evo vam da vidite jedno od mesta odakle stižu "genijalne" dojave, kao ona od juče. Da se neko ne zajebe ubuduće.
bettor.forum.com.bz/t12-paid-fixed-match-20-04-2011
bez
Брате, нумеју Лејкерси.
neznam onda sta da stavim umesto njih...
predlozi??:D
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1194-6148278-870
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1194-6815952-870
ovo su moji za danas. ima još jedan, sa malom kvotom i nešto većim ulogom, pomenuo sam ga jutros, sa kolubarom, pazarom, čelzijem, partizanom, ali nije igran u mocartu, pa ne mogu da okačim...
a partizan primio gol kad su krenuli u svlačionicu. nek' prime još jedan kad budu izlazili, i biću presrećan, jebeš tiket! :)
Ово је финале купа краља , игра се на Местаји , тако да домаћина има само формално...