Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja vjerujem da će pobjediti, pa da ga jebeš :)
Glupo klađenje na timove za koje navijaš, vjerovatno će me oni danas i oboriti :)
Ја навијам за Реал ал га ипак нисам ставио .....
Што се тиче мог тикета , Партизан и Војводина дошли , Зведа игра сад , и Челси и Селтик рутина.....ХА! :))
Ja isto to opikao, ha!
Ako padne, onda jeb'o mater.
Ma to ja za sebe govorim za to klađenje za timove za koje navijam. A na današnjem tiketu i Barsa i Arsenal i Zvezda, će da padnem na jedno ko budala :D
u pravu je selanijum, 300 puta sam puko na jebeni galatasaraj zato što sam ga voleo...
A jebem ti Zvezdu, izludili dabogda ako ovo ne dobiju...
Angers - PSG 2
Grasshoppers - St.Galen 1
Rapid - Mattersburg 1
Benfica - Porto GG
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Bravo Darko carino, za Čačak, za majku Srbiju! :)
А јесте га лепо метнуо. :) Стварно леп фудбал игра Звезда, биће опасан дерби.
Izvinjavam se svima zbog sinocneg meca...nemam vremena za duzi post, mada ni on ne bi promenio situaciju...
a net zabo kuci
nego da postavim parove...
Jagielonija 1
Plzen 1
Celsi 1/1
Seltik 2
Да поставиш шта? :)
Dzankee, mojne bacaš zlojave više ljudima... nije ti fora, ko će posle da plati ktitora?
Ovo su sad tipovi, i od sad samo to postavljam.
Ček bre kako tebe puste u kladionicu kad nemaš 18 lololo
Нећу будем пичка и да те терам са теме, ради шта хоћеш, али кад даш реч, пробај и да је одржиш, небитно да ли је стварности или интернет у питању.
Ma de dusane, gluposti....
Peki, ne mogu da napustim temu, ovo mi je omiljena.,...
Ne znam gde živiš al ovde stvarno traže ličnu meni tražili pre nekih 2 meseca haha sva sreća imao sam indeks kod sebe
Brate, nemoj da si cava, rekao si da nećeš više dolaziti. Kontam da si dete, ali valjda si muško dete, ebemumater.
Jebiga, ne mogu.
ок, немој да је "напустиш", прати шта се дешава, читај, ал немој да постујеш.