Кладионица

1. Ja uplatio 200 i uzeo 500, miran.

2. ŠUPIČKU MATERINU... I sada ću po milioniti put reći, nikada se više neću kladiti na tim za koji navijam. Bem ti i Arsenal i Barsu, izlud`li dabogda... Naravno, to neću ispoštovat`.
    Ovo sa Arsenalom je već postalo smiješno, čim Man. Utd. kiksa, ovi umjesto da dadnu sve od sebe da ih pokušaju stići na tabeli, oni popuše. I to se dešava već neko vrijeme. U savršenoj prilici da srede stanje, a oni popuše. Ajd večerašnja utakmica i nekako, jebi ga, Totenhem je dobar, ali kakve su kikseve znali imati to je strašno. Prvenstveno utakmica koju su vodili 4:0, a na kraju bi X, da me jebete svi masovno, ne mogu se sjetiti protiv koga su igrali, čak sam sačuvala tiket da se podsjećam kakvi su debili, ali očigledno mi nije pomoglo u tome da više ne igram na njih.
    Da mi je neko pričao da će me jedino Zvezda, i to fino, obradovati večeras, rekla bih mu da je puko ko sijalica.

Malo puno serem, ali ne zamjerite, "malo" sam popila

Ps: Bar sam onaj Bazel potrefila 3+. Od sada samo na golove igram, bolje mi idu od kečeva, ikesva, dvica i ostalih pički mater`nih...

3. LA-New Orleans H2...hendikep je 11.5,nema sanse da dobiju Lejkersi toliko,ako uopste dobiju,posto su u ocajnoj formi...

HA! Dobise ih 9,ali Boze moj,uzeli bismo lovu... :)

Za danas:
    Lyngby-Copenhagen Xpp
    Vejle-Kolding 2+pp
    Arhus-Fredericia 2+pp

Ma ima pun kurac Danaca,i treba ih staviti u sistem i gruvati sve 2+pp i 3+pp...Drugu ligu Danske...

4. Slavia Prag - Teplice 1 Sta vi mislite?

5. Samo psuj selenijum, treba neko da nam zameni Džankija na temi :)

6. Mislim da nisam toliko kritična. :)

7. Е сад , пошто сам синоћ узео новац , питање је шта учинити са њим?Кладионичар у мени каже "стави све на квоту 3-5 за викнед и направи још кеша , ако спичкаш с чим ћеш после да играш?" а дугогодишње искуство ми каже "спичкај све на провод ,бар да знаш где си их потрошио него да их даш њима" ....... е сад...........

8. 20% za klađenje ostalo znaš šta ti je činiti...

9. Odense - Nordsjiland 1
    Steaua - Brasov 1
    Standard - Lokeren 1
    Midtjyland - Horsens 1
    Freiburg - Hannover x2

Paderborn - Bochum 2-2

Freiburg - Hannover 2-2

10. Singlići:

15:00 Koge - Vestsjaelland gg3+

13:00 Bronshoj - Hvidovre tm1 2+

13:00 Skive - AB 3+

11. Predraže sine, mora li ta kladionica?

12. Čuo sam da se jedan tako obogatio...vlasnik kladionice.

13. To mi je sledeće zanimanje :)

14. @Selenijum

Biće da je bilo 4:4 protiv Njukasla. A neka, samo neka kiksaju, kada im je cilj da podmlađuju tim, umesto da uzimaju trofeje. Dajte im Limenog, bar će napraviti neki impakt.

15. Singlići:

15:00 Koge - Vestsjaelland gg3+

13:00 Bronshoj - Hvidovre tm1 2+

13:00 Skive - AB 3+

Svidja mi se ovo...Treba gruvati ta skandinavska govna...

16. Ja našao novu zanimaciju. A to je opcija da igraš da će gol biti posle 28. minuta, iliti 28+.

Kvota je uvek preko 1.90, a ljudi, raymislite samo kako dolazi, skoro da 7 od 10 tekmi bude posle 28. minuta. Sve one tesne tekme u kojoj su oba tima podjednaka treba ispratiti na ovaj način, ja to počeo da praktikujem već par dana ima, i mogu da kažem da sam samo na 1 par od 10 pao što se toga tiče, probajte, kontam da će da se isplati malo po malo.

17. Ja našao novu zanimaciju. A to je opcija da igraš da će gol biti posle 28. minuta, iliti 28+.

Brate,moj ortak igra uvek od 0-27...meni je ova njegova igra glupa,jer je samo prosle nedelje pukao 4 puta,a da je tekma dosla u 2+pp... A ja kao kladionicar i ljuitelj fudbala ne mogu da ne navijam za golove,pa samim tim ni da igram tu igru posle 28+,mada su lepe kvote... :) Zato ja uvek cepam 2+pp,vece su kvote i cekam samo da svetli gde god.. :)

18. Ја које сам среће курате дали би га у први минут одма....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.