Кладионица

1. A neka, samo neka kiksaju, kada im je cilj da podmlađuju tim

Vala baš, štancaju ih ko na pokretnoj traci.
    Ja ću danas vjerovatno preskočiti, mrsko mi je gledati i šta ima za igranje, a kamo li da odem do neke kladionice. Moraću se u Vilijams učlaniti na onlajn klađenje...

2. a jel ima u mozzartu ta igra 28+?

3. imao sam osecaj za psg jebem im lebac a 4+ bila kvota 3.6 auuu

za danas probajte:

hanover 2 fiks
    osnabruck 1 fikx
    bocum 2 fiks
    aue X-X i ispwich - norwich X-X } 1/2 sistem

4. Slavia Praha - Teplice Tm1 2+
    Haken - Erebro Tm1 2+

5. Обори ме јуче Плзен 1-2...ђееее

6. Ххааххахахахахахааххааххаах

Вотерфорд Шелбурн Х

7. E moj Skočimiše, ja da odigram takav tiket kao ti i da me obori jedna utakmica, ili bi mi otkazalo srce ili bih završila na psihijatriji.

8. Danima nisam uplatio online a ima mjesec ni u regularnim kladionicama... Jej, prosto vidim da nije za mene...

9. И ето...сда ме обори Вотерфорд..волим овог Шелбурна ал од 50. имају црвени...и ови не могу да изједначе...Бооожее

10. Ček, bolan, zar nije Džanki rekao da više neće postovati ovdje....? :)

11. То ти је исто ко што ја кажем - Сутра ако не узмем паре, више не играм кладионицу...исто..

Мораћете да ме трпитеее

12. džanki, napusti temu.
    u protivnom, protiv tebe će biti sprovedene opširne mere sabotaže.
    PIČKO JEDNA, JE L' TO DATA REČ? JEBEM TI JA TAKVOG ČOVEKA...
    MUSTAFA 88

13. Pusti dete, nek se igra.

Đes Džanki :)

14. http://www.grapheine.com/bombaytv/creation-uk-f59021f0a138c952f98ad07b585c61d3.html

хахахахах , сећам се овога , то су били дани када је Џанки био хиперактиван на теми , давао "искусне " типове и то.И била текма Херкулес - Севиља , ја реко кец као врата , Херкулес добија лагано....Џанки виче , ма то је Севиља не могу они да изгубе , играјте на Севиљу!Кураац!Херкулес их одвалио , 3-0 чини ми се било ....... па онда опет била текма , чини ми се да је Астон Вила била у питању , не могу да се сетим тачно , али иста прича је била , и опет ја убодем а Џанки омаши :)) и још тада су хтели да га отерају са теме јер , цитирам неког незнаног јунака , чини ми се Пеки Џема , "не можеш вола да убодеш!" ....... кад оно неколико месеци касније , Џанки и даље ту , још сад прима и дојаве које сигурно пролазе и сви оће ту дојаву у ПВТ , хахахахаа , ал добро шта да се ради сад ......сви грешимо....

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.