Кладионица

1. Ma moglo je da bude i više, K. Davies je promašio penal. Ali jebi ga, taj devedeseti minut je odneo mnogo tiketa.

2. ma to bi bilo bolje..ne bi se nadao bez veze 40 minuta...

3. HAHAHAHAHAHAHAAHHA

4. Rushden - Kidminster 2
    Blackburn - Man. City 2
    Reading - Shefild. 1
    Huddersfild - Dagham 1
    Preston - Cardiff 2
    Bradford - Aldershot 1

kvota oko 40

5. Dzankee
    Mallorca Getafe 1 2.20
    Bucaspor Fener 2 1.40

Uzeh pare na ovo.

Leeds w2
    QPR W1

6. Vikomb 1-1
    Noric 1i3+
    Preston 3+
    Blekburn 2
    Saragosa 1

7. Партизан 1
    Питерборо в1
    Хадерсфилд в1
    плзен в1
    тромсо в1
    кпр в1
    макс. добитак 5100

8. Ja mećala:

Man. City X2
    Zaragoza 1
    Norwich 1
    QPR 1
    Reading 1
    Kopenhagen 1
    Plzen 1
    Leeds 3+

Za sada me jebu.

9. Jebeni peterborough

10. Ja нисам данас играо ништа али ево вам један тип који би ја сигурно одиграо!

Ст. Џонстон - Инвернес / 1. или ПП Х ал већа је квота на кеца :))

11. Pozz drugari vratio sam se sa odmora.. Kompa nisam video 10 dana,zaboravio sam i misa da koristim.. odigrao sam prosle nedelje jedan tiket,na 50 din izvukao 500 din,i sve ih popio u roku od odmah..
    Nisam pratio nista,tako da recite ako ima nekih zanimljiuvosti.. Nadam se da ste uzeli neke pare..
    Pozdravicu samo Delije,ispali su srbi :)

Od mene za danas nista,samo jedan predlog,za koji cak ne znam ni kvotu..
    Tipsarevic - Nisikori tacan rez 1:2

Gledao sam tog japanca par puta,jako me podseca na Djkokovica u igri,a posto je tipsa poznat da slabije igra protiv slabije rangiranih ovde vidim sansu..
    Pozz svima.

12. Gde si Gazimudo, 100 godina! Dobro došao.
    Kako sam ispao glup da odigram Preston-Kardif GG3+, i da jedino ona nije došla, a svi ostali Englezi igrali GG3+!

13. Ja planiram da od next time igram 1+ na celu tekmu, kvota oko 1.10 možda, ali naredjam 16 komada i idemo deda.

14. bravo piterboro idemo dalje

15. E, Chavez, dao si mi dobru ideju!
    Ne može se više ovako!

16. Колка укупна квота на тих 16?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.