Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma moglo je da bude i više, K. Davies je promašio penal. Ali jebi ga, taj devedeseti minut je odneo mnogo tiketa.
ma to bi bilo bolje..ne bi se nadao bez veze 40 minuta...
Bravo Feneeer!!
Za Džankija:
http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/7496169/Nisam-menjao-pelene-mesec-dana-i-utedeo-sam-za-kladu.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Chubby-Baby
HAHAHAHAHAHAHAAHHA
Rushden - Kidminster 2
Blackburn - Man. City 2
Reading - Shefild. 1
Huddersfild - Dagham 1
Preston - Cardiff 2
Bradford - Aldershot 1
kvota oko 40
Mallorca Getafe 1 2.20
Bucaspor Fener 2 1.40
Uzeh pare na ovo.
Leeds w2
QPR W1
Vikomb 1-1
Noric 1i3+
Preston 3+
Blekburn 2
Saragosa 1
Партизан 1
Питерборо в1
Хадерсфилд в1
плзен в1
тромсо в1
кпр в1
макс. добитак 5100
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7507287-871
Ja mećala:
Man. City X2
Zaragoza 1
Norwich 1
QPR 1
Reading 1
Kopenhagen 1
Plzen 1
Leeds 3+
Za sada me jebu.
Jebeni peterborough
Ja нисам данас играо ништа али ево вам један тип који би ја сигурно одиграо!
Ст. Џонстон - Инвернес / 1. или ПП Х ал већа је квота на кеца :))
Pozz drugari vratio sam se sa odmora.. Kompa nisam video 10 dana,zaboravio sam i misa da koristim.. odigrao sam prosle nedelje jedan tiket,na 50 din izvukao 500 din,i sve ih popio u roku od odmah..
Nisam pratio nista,tako da recite ako ima nekih zanimljiuvosti.. Nadam se da ste uzeli neke pare..
Pozdravicu samo Delije,ispali su srbi :)
Od mene za danas nista,samo jedan predlog,za koji cak ne znam ni kvotu..
Tipsarevic - Nisikori tacan rez 1:2
Gledao sam tog japanca par puta,jako me podseca na Djkokovica u igri,a posto je tipsa poznat da slabije igra protiv slabije rangiranih ovde vidim sansu..
Pozz svima.
http://img200.imageshack.us/img200/1685/ny1304.jpg
Gde si Gazimudo, 100 godina! Dobro došao.
Kako sam ispao glup da odigram Preston-Kardif GG3+, i da jedino ona nije došla, a svi ostali Englezi igrali GG3+!
Ja planiram da od next time igram 1+ na celu tekmu, kvota oko 1.10 možda, ali naredjam 16 komada i idemo deda.
bravo piterboro idemo dalje
E, Chavez, dao si mi dobru ideju!
Ne može se više ovako!
Колка укупна квота на тих 16?